如果對你有意思,會比咩signal (21)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

有冇人可以講下 d人話追女傾傾下就要flirt 唔係就fdzone 但flirt即係講d乜 有冇例子

我講其中兩個啦

話說我同佢同事黎 佢都feel到我追佢
有一日佢冇番工(射波) 佢whatsapp我問我番工點樣
女:點呀今日公司有咩做
我:冇呀 都係果d 但有個同事冇番工搞到我有d悶姐
女:係咩 邊個呀(笑喊)係咪jessica呀
我:係呀係呀 實係jessica冇番搞到我悶啦
我:錯!係因為你冇返
之後就傾其他野了

又有一次佢去日本旅行 我問佢玩成點 咁岩我聽緊一首關於情人分隔兩地既歌 就特登sd比佢問佢有冇聽過 之後佢回應都積極既 話我聽埋d mk歌

唔知呢d算唔算

你應該要咁答
想問大家如果共同朋友之中有情敵應該點樣拆

個女仔同朋友A讀同一間大學,呢排佢地幾乎日日見面,而我讀另一間,係得成班人有活動先至會一齊見到。依家我知個女仔對我地兩個都有好感,例如佢會俾機會我同佢有身體接觸(話唔識打snooker叫我教佢),佢都曾經約過我同個男仔出黎一齊食飯,跟住講自己感情野,所以我覺得佢會係我地之中2揀1。而家我就黎考試唔想分心,但又冇理由咩都唔做,唔知巴絲們有咩對策?
有冇人可以講下 d人話追女傾傾下就要flirt 唔係就fdzone 但flirt即係講d乜 有冇例子

我講其中兩個啦

話說我同佢同事黎 佢都feel到我追佢
有一日佢冇番工(射波) 佢whatsapp我問我番工點樣
女:點呀今日公司有咩做
我:冇呀 都係果d 但有個同事冇番工搞到我有d悶姐
女:係咩 邊個呀(笑喊)係咪jessica呀
我:係呀係呀 實係jessica冇番搞到我悶啦
我:錯!係因為你冇返
之後就傾其他野了

又有一次佢去日本旅行 我問佢玩成點 咁岩我聽緊一首關於情人分隔兩地既歌 就特登sd比佢問佢有冇聽過 之後佢回應都積極既 話我聽埋d mk歌

唔知呢d算唔算

你應該要咁答

呢d就叫flirt?

個女仔同朋友A讀同一間大學,呢排佢地幾乎日日見面,而我讀另一間,係得成班人有活動先至會一齊見到。依家我知個女仔對我地兩個都有好感,例如佢會俾機會我同佢有身體接觸(話唔識打snooker叫我教佢),佢都曾經約過我同個男仔出黎一齊食飯,跟住講自己感情野,所以我覺得佢會係我地之中2揀1。而家我就黎考試唔想分心,但又冇理由咩都唔做,唔知巴絲們有咩對策?

你知唔知你個fd 有無意思先?咪講到你個fd比人溝就一定受咁啦

你知唔知你個fd 有無意思先?咪講到你個fd比人溝就一定受咁啦

睇佢地有身體接觸個女仔冇縮,平時都有打鬧下咁,我諗點都有好感掛

睇佢地有身體接觸個女仔冇縮,平時都有打鬧下咁,我諗點都有好感掛

有冇巴打教路,佢地今日又一齊,都試緊調整返自己心態,減低得失心
今日位巴打咩環境
掛住拍拖唔上黎報到?!?!

叫我哋呢啲毒撚情何以堪

無拖拍啊
趁佢去咗廁所,我即刻上嚟報告下
頭先一齊放工,我地去咗學校附近個公園傾下,佢叫我再問多佢一次,之後佢就應承咗我
我地而家一齊食緊飯

最後,多謝一路幫我打氣嘅各位,各位都要加油呀
頭先一齊放工,我地去咗學校附近個公園傾下,佢叫我再問多佢一次,之後佢就應承咗我
我地而家一齊食緊飯

恭喜巴打
我地而家一齊食緊飯

你地去邊到食呀? 比我參考下!
我地而家一齊食緊飯

恭喜巴打

恭喜巴打
要好好地對人
我地而家一齊食緊飯

恭喜恭喜
祝幸福
恭喜恭喜

我自己唔知幾時先埋岸呢
我地而家一齊食緊飯

恭喜
可唔可以過啲運俾我
我地而家一齊食緊飯

恭喜你呀!!!!!
我地而家一齊食緊飯

恭喜恭喜
我地而家一齊食緊飯

恭喜!!!! 係時候到你將你既運氣比我啦!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞