如果對你有意思,會比咩signal (21)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

最緊要識自己調整,我記得你個case好似player嚟

佢個case係player冇錯

加油呀巴打
一段戀情得來不易

我仲諗緊點處理

其實唔只你要改 佢都要改架 下下你就佢 你都會好辛苦

如果改唔到, 會唔會都係下個好D?

啱啱先拍,要啲時間磨合下嘅,唔好咁快放棄

加油呀巴打
一段戀情得來不易

我仲諗緊點處理

如果我既話 會係下個
想問個問題 20怕羞靚仔a0
個女仔msg會sd心心俾我 約出街都冇拒絕過
會貼到好近行 有捱住我訓
而且我都好肯定佢淨係會對我咁
手我主動拖過但我怕羞唔敢再拖... 仲要個次我乜followup都冇做...
eer我係咪應該表白下
但佢同我一樣幾僧d速食愛情
而我地又真係幾快 我擔心我俾唔到認真既感覺佢
巴絲打
其實女仔係咪會好想人表白 表白我又應該做乜
加油呀巴打
一段戀情得來不易

我仲諗緊點處理

岩呀!加油啦...我有朋友同佢男朋友一直都唔夾 但佢地磨合完 都拍左年幾

想問個問題 20怕羞靚仔a0
個女仔msg會sd心心俾我 約出街都冇拒絕過
會貼到好近行 有捱住我訓
而且我都好肯定佢淨係會對我咁
手我主動拖過但我怕羞唔敢再拖... 仲要個次我乜followup都冇做...
eer我係咪應該表白下
但佢同我一樣幾僧d速食愛情
而我地又真係幾快 我擔心我俾唔到認真既感覺佢
巴絲打
其實女仔係咪會好想人表白 表白我又應該做乜

加油呀巴打
一段戀情得來不易

我仲諗緊點處理

加油呀巴打
一段戀情得來不易

我仲諗緊點處理

岩呀!加油啦...我有朋友同佢男朋友一直都唔夾 但佢地磨合完 都拍左年幾

加油呀巴打
一段戀情得來不易

我仲諗緊點處理

洗唔洗計住丫
咪自己搵野做囉,你應該有自己既野要做。
覆唔覆你都應該好閒。
d野雙向,覆你個陣咪投入d去回應囉。
唔覆你個陣應該做你原先要做既野。
加油呀巴打
一段戀情得來不易

我仲諗緊點處理

同意
咁快放棄唔值得啊

我仲諗緊點處理

加油呀巴打
一段戀情得來不易

我仲諗緊點處理

同意
咁快放棄唔值得啊

我仲諗緊點處理

情侶大家一齊進步係好既伴侶
兩個唔同個體,點都有唔同既諗法同地方
最緊要都係互相體諒,尊重
剛剛這一個月同緊個女仔在Whatsapp傾,過程都很開心、愉快,那時她想約出來食飯傾下計,咁大家時間都難就,但最終都約到
約出來那晚佢工作夜左所以遲到,我話唔緊要,仲請佢食飯

那時傾得好開心,各自歸家,佢同我講對住我好有熟悉感覺

跟手隔一兩日都見面過一次睇戲,睇完戲食個晚飯,在球場傾左幾粒鐘就走(話題冇乜特別,都係講下自己心聲)

本身一早約定聽日食飯,但這兩日無啦啦冇乜覆我whatsapp,佢話呢排超忙,一句起兩句止,很簡單的回覆,我仲諗緊好唔好提佢聽晚有約
剛剛這一個月同緊個女仔在Whatsapp傾,過程都很開心、愉快,那時她想約出來食飯傾下計,咁大家時間都難就,但最終都約到
約出來那晚佢工作夜左所以遲到,我話唔緊要,仲請佢食飯

那時傾得好開心,各自歸家,佢同我講對住我好有熟悉感覺

跟手隔一兩日都見面過一次睇戲,睇完戲食個晚飯,在球場傾左幾粒鐘就走(話題冇乜特別,都係講下自己心聲)

本身一早約定聽日食飯,但這兩日無啦啦冇乜覆我whatsapp,佢話呢排超忙,一句起兩句止,很簡單的回覆,我仲諗緊好唔好提佢聽晚有約

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞