如果對你有意思,會比咩signal (21)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
加油呀你地

腎腎
成日唔上水

加油呀你地

腎腎
成日唔上水

加油呀你地

腎腎
成日唔上水

而家先過咗一日,幾時先到星期一呀

我地陪你倒數

我地陪你倒數

宜家有冇好似平時咁傾計?

我地陪你倒數

就算單獨出都唔代表D乜

我地陪你倒數

加油呀你地

腎腎
成日唔上水

我地陪你倒數

Btw巴打係咪17dser?
問絲打
肯單獨出街就等於有意思?

我地陪你倒數

緊張過我當年放榜 U已grad
問絲打

睇情況啦
咁至少佢肯同你出
有無多啲background等我地同你分析下
例如平時傾計果陣有無flirt過、定純粹普通傾計呢

我地陪你倒數

巴打幾大?
好想快啲星期一
問絲打

睇情況啦
咁至少佢肯同你出
有無多啲background等我地同你分析下
例如平時傾計果陣有無flirt過、定純粹普通傾計呢

唔係我自己呀 只係見到唔少上面都話個女的死都唔願單獨出
我自己都遇過個傾足計daily 幾個月 都係唔願單獨出

我地陪你倒數

巴打幾大?

各位親愛嘅小伙伴
容許我係到發洩下 從一開始嘅看似有機到佢同ex復合 我都一直等 到最近知道原來已經reject 左我
到而家比我發現到佢reject左嘅原因 雖然呢個原因我只係猜測但保守估計都佔8成 就係佢仲未放得低佢嘅ex

係呢到我想大大聲講句我 立即 屌你老母 兩年感情大撚哂?我知 我知你地經歷左好多假假地都一齊左兩年 有好多回憶 但係一直留係原地好咩? 試過復合都係分手收場 證明呢段感情根本上已經出現左問題 係你親口同我講你地之間成日嗌交㗎 佢整喊你就得 我令你笑就唔得?Are you fucking kidding me ?自己固步自封 唔肯踏出呢個圈子 轉過頭就係ig就話自己犯賤 好辛苦 冇人迫你咁做㗎 小姐

我唔買ps4都忘記唔到ps3啦 你唔去開始一段新感情點忘記上一段啊?你有冇諗過咁樣對我好唔公平?唔好話我 你係對所有人都好唔公平 即使係你自己

我要講嘅係得咁多 我同自己講過兩個月嘅時間 我認我係犯賤 我就即管用埋呢兩個月 兩個月之後好彩嘅你可能係一個對我好重要嘅女人 唔好彩嘅我地只係陌路人
加油呀你地

腎腎
成日唔上水

我聽過有人話第一次見面男仔已經會界定咗同個女仔有冇可能(姐係唔啱眼緣就friend zoned)
同埋識咗三個月如果冇可能就冇可能
究竟係真定係假架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞