如果對你有意思,會比咩signal (21)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

仲諗咁多

係囉出擊啦

仲諗咁多

係囉出擊啦

仲諗咁多

係囉出擊啦

仲諗咁多

係囉出擊啦

上面有巴打問點樣可以升溫/曖昧d
有冇教學

曖昧的說話

有冇得tg問下野

無用過tg sc
其實都係不外乎將d一般人眼中好肉麻的說話動作 好認真咁同佢講 仲有d有暗示的說話 例如佢說今日好開心 你會說有佢係度先會咁開心之類

我之前追果個女仔大家都有互搵 成日傾計傾左兩星期左右 內容feel到佢應該都有d意思 例如:聽講你就黎同呀邊個邊個去旅行wo, 佢答,係呀,你都可以一齊黎(加個奸笑emoji) 之後再傾多陣我諗住進取d flirt勁d啦 點知就變得勁冷淡 睇唔透佢想點

係咪我flirt得有問題定點 例如佢有日番學偷拍professor 比我睇話佢好悶 我話見我咪唔悶lor 係咪太過火

可能佢講笑當食生菜 係有呢種人

no佢個人係認真type 除左旅行果句仲有好多其他都feel到有d野 出街摸佢頭 玩野撞下佢咁都冇宿
但我講完就收左皮 變到勁hea

其實半年後問佢個fd 佢話覺得我唔認真... 但我都係平時鐘意鳩up 講下笑姐

btw
岩岩食飯識左個女仔幾好傾 本身見過但唔識 咁岩大家住附近 一齊走果陣佢好似都對我既野有興趣(讀書野,將來,旅行野等等)講野都好熱情 好似ignore 左同行3個common fd咁
之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊自己去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定有d好感

一半一半啦
冇咩好感正常除非係想曬命,唔係嘅話都唔會特登無啦啦whatsapp你啦係咪先
你都俾左個好話題俾佢可以同你傾啦
仲要有其他fd都傾到有啲忘形你地

其實係d旅遊網黎 佢話佢都睇緊旅行d野 睇到日本就share

另外想問下其實平時flirt人會講乜多 好驚好似上次咁一flirt就hea應

仲諗咁多

係囉出擊啦

仲諗咁多

係囉出擊啦

仲諗咁多

係囉出擊啦

no佢個人係認真type 除左旅行果句仲有好多其他都feel到有d野 出街摸佢頭 玩野撞下佢咁都冇宿
但我講完就收左皮 變到勁hea

其實半年後問佢個fd 佢話覺得我唔認真... 但我都係平時鐘意鳩up 講下笑姐

btw
岩岩食飯識左個女仔幾好傾 本身見過但唔識 咁岩大家住附近 一齊走果陣佢好似都對我既野有興趣(讀書野,將來,旅行野等等)講野都好熱情 好似ignore 左同行3個common fd咁
之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊自己去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定有d好感

一半一半啦
冇咩好感正常除非係想曬命,唔係嘅話都唔會特登無啦啦whatsapp你啦係咪先
你都俾左個好話題俾佢可以同你傾啦
仲要有其他fd都傾到有啲忘形你地

其實係d旅遊網黎 佢話佢都睇緊旅行d野 睇到日本就share

另外想問下其實平時flirt人會講乜多 好驚好似上次咁一flirt就hea應

我上次咪咁 開頭都係講呢d 野關心下 之後再chur d 就收皮 搞到而家都唔敢亂flirt

對你有興趣你點flirt都唔會收皮 你flirt得越勁佢越開心添
你上次比人收皮係因為佢對你冇進一步發展既諗法姐

係囉出擊啦

Try you let you know
I must let you know

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞