如果對你有意思,會比咩signal (21)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
星期一收到通知記得上黎報喜

得咗嘅話,一定上嚟通知大家

得咗嘅話,一定上嚟通知大家

預祝

其實係d旅遊網黎 佢話佢都睇緊旅行d野 睇到日本就share

另外想問下其實平時flirt人會講乜多 好驚好似上次咁一flirt就hea應

我上次咪咁 開頭都係講呢d 野關心下 之後再chur d 就收皮 搞到而家都唔敢亂flirt

對你有興趣你點flirt都唔會收皮 你flirt得越勁佢越開心添
你上次比人收皮係因為佢對你冇進一步發展既諗法姐

E... 幾有道理wo

洗乜講

唉都唔知佢想點 唔想進一步又會關心我 又問我生活野咁 仲成日用d 臉紅 心心emoji

不過算啦唔理佢啦 追下個好過
你係咪絲?係既話想問下通常d仔追你會約你去邊玩 同埋係咪出到黎成日都會有身體接觸 我自己就好鐘意摸女仔個頭 但又好似好變態咁 好彩暫時都冇乜事

好精彩

其實係d旅遊網黎 佢話佢都睇緊旅行d野 睇到日本就share

另外想問下其實平時flirt人會講乜多 好驚好似上次咁一flirt就hea應

我上次咪咁 開頭都係講呢d 野關心下 之後再chur d 就收皮 搞到而家都唔敢亂flirt

對你有興趣你點flirt都唔會收皮 你flirt得越勁佢越開心添
你上次比人收皮係因為佢對你冇進一步發展既諗法姐

E... 幾有道理wo

洗乜講

唉都唔知佢想點 唔想進一步又會關心我 又問我生活野咁 仲成日用d 臉紅 心心emoji

你係咪絲?係既話想問下通常d仔追你會約你去邊玩 同埋係咪出到黎成日都會有身體接觸 我自己就好鐘意摸女仔個頭 但又好似好變態咁 好彩暫時都冇乜事

好精彩

呢個應該放post頭 每次開post都回帶

E... 幾有道理wo

洗乜講

好精彩

呢個應該放post頭 每次開post都回帶

乜咁俾面 係我又唔區喎
如果溝緊個女仔,佢琴日約我打tennis ,咁我地打完之後,我問佢星期五食唔食dinner, 佢怕怕醜醜咁話 "I don't know yet, will tell you later" 咁係咩玩法?我今日應該點問佢聽晚去唔去??定等佢message好d...

信你架啦。

佢答我:Are we going as friends?

我答左yes... 好難答喎。。。唔通no, it's a date 咩 , 可以點補救。

p.s佢話ok 去食

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞