如果對你有意思,會比咩signal (21)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
要突破一段關係變成男女朋友係咪直接施佢手好過表白

拖手,唔縮然後認真表白

唔係咁易㗎 葉師傅
佢唔鍾意你既話覺得你on9㗎咋

其實我上面都打過成個點為之拖得既歷程

我copy落黎啦

係咪即係話如果個女仔對你有好感,先至會俾機會你掂佢?
無意中發現個女仔講大話呃我

而家心入面有條刺,屌

咩大話先?

拖手,唔縮然後認真表白

唔係咁易㗎 葉師傅

我copy落黎啦

Player另計

而家心入面有條刺,屌

咩大話先?

好耐冇匯報了依家更新下,千字文匯報嚟啦
成日覺得你地想打死我

好正呀你地
有得一齊去異國更正

星星

拖手,唔縮然後認真表白

唔係咁易㗎 葉師傅

我copy落黎啦

Player另計

仲有個可能既 就係識左好耐既女仔

而家我個情況係咁:上次同一班fd出嚟打卓球,個女仔借啲意叫我教佢,但同場有另一個男仔都鐘意佢,而個女仔都應該對佢有好感,我好驚佢叫我咁做係借我過橋。憑平時嘅互動我斷定佢同我哋兩個男仔都曖昧緊

拖手,唔縮然後認真表白

唔係咁易㗎 葉師傅

我copy落黎啦

Player另計

仲有個可能既 就係識左好耐既女仔

而家我個情況係咁:上次同一班fd出嚟打卓球,個女仔借啲意叫我教佢,但同場有另一個男仔都鐘意佢,而個女仔都應該對佢有好感,我好驚佢叫我咁做係借我過橋。憑平時嘅互動我斷定佢同我哋兩個男仔都曖昧緊

兩個

而家心入面有條刺,屌

咩大話先?

而家心入面有條刺,屌

咩大話先?

有冇巴絲可以講下 約會係咪要試下身體接觸同flirt下 先似番個dating (而唔係普通朋友咁出街)

身體接觸就一定要有

又唔好咁快 有機嚇親人架
flirt就點都一定要 如果唔係真係唔似dating
想試下水溫的 可以試下行埋d貼d 做到有機會你隻手會撞到人隻手
留名學野先
想問下男仔幾耐會開始flirt 女仔? 我藍絲
暫時出過幾次街, 見面都有講有笑, 有一直約我
但短訊內容感覺冇flirt 冇sweet
我都幾怕醜, 可以主動講d咩好
留名學野先

嘗試下改用其他emoji
用多啲🙈😗呢啲
有冇巴絲可以講下 約會係咪要試下身體接觸同flirt下 先似番個dating (而唔係普通朋友咁出街)

身體接觸就一定要有

想試下水溫的 可以試下行埋d貼d 做到有機會你隻手會撞到人隻手

有d野係whatsapp flirt好似易講d 真係就有d難講出口

但面對面講對方先會震撼啲

拖手,唔縮然後認真表白

唔係咁易㗎 葉師傅

我記得 行得好埋同掂下掂手嘛
我就係話呢兩樣齊哂都唔代表鍾意
留名學野先

如果你平時正經開/俾人感覺比較內向同靜 男仔角度會覺得難FLIRTY
你可以試下主動小小 令個對話感覺輕鬆D

身體接觸就一定要有

有d野係whatsapp flirt好似易講d 真係就有d難講出口

whatsapp flirt先囉
見whatsapp反應都良好再見面輕flirt

身體接觸就一定要有

經驗黎講會比較odd
面對面的話 開開心心一齊見面已經好好
較肉麻的野大家都whatsapp都易d出口
嗚哇依家岀機場
嗚哇依家岀機場

正啦你
嗚哇依家岀機場

正啦你

星星我會掛住你嫁
嗚哇依家岀機場

正啦你

星星我會掛住你嫁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞