如果對你有意思,會比咩signal (21)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
嗚哇依家岀機場

正啦你

星星我會掛住你嫁

我都會掛住你架魚魚

到左了

係咪已經拍緊拖?

想問
我約個男仔食飯
佢問我唔去會有咩後果
我話 我會唔開心

咁樣佢會唔會feel到我對佢有野?

前題 其實一直chok緊我係未對佢有feel

我覺得佢要收你兵會好易
態度錯晒啦

態度錯晒?

我覺得唔會 FLIRT下好正常
佢真係PLAYER既 想食你真係防唔到
想問
我約個男仔食飯
佢問我唔去會有咩後果
我話 我會唔開心

咁樣佢會唔會feel到我對佢有野?

前題 其實一直chok緊我係未對佢有feel

我覺得佢要收你兵會好易
態度錯晒啦

態度錯晒?

我覺得唔會 FLIRT下好正常
佢真係PLAYER既 想食你真係防唔到

你約佢佢都唔想出
點樣可以忘記佢

同我好似
想追一個岩岩識既女仔(講緊幾個鍾only) 已經ok好傾 但除左特登約基本上唔會見到面 可以點做

whatsapp 傾下先
想追一個岩岩識既女仔(講緊幾個鍾only) 已經ok好傾 但除左特登約基本上唔會見到面 可以點做

咁快想追喇?

咁快想追喇?

咁快想追喇?

我同ex 識咗2日就拍拖
依家同女朋友識咗2星期就一齊咗
所以冇講話要識咗幾耐嘅
啱嘅就會好快一齊 阻都阻唔到
係要特登約架喇 唔通點見面
Whatsapp 傾多d 計又flirt 吓咁就可以了

利申:同ex 拍咗1年多啲 今年2月散
經常同女仔有身體接觸係咪一種signal
發現我鍾意個女仔似係鍾意左第個

感覺好奇怪 但佢鍾意自己時自己無把握到
嗚哇依家岀機場

正啦你

星星我會掛住你嫁

我都會掛住你架魚魚

到左了

係咪已經拍緊拖?

星星我會掛住你嫁

我都會掛住你架魚魚

到左了

係咪已經拍緊拖?

發現我鍾意個女仔似係鍾意左第個

感覺好奇怪 但佢鍾意自己時自己無把握到

我都係 仲要有埋男朋友 好後悔冇好好把握機會

約出黎見面
如果一個女仔無端端同你既對話冷淡左(whatsapp上,面對面冇野)
咁仲應唔應該喺佢已讀嗰陣再搵佢
因為我之前都試過對佢態度淡左已讀佢 但佢都會再問我係咪忙緊

如果一個女仔無端端同你既對話冷淡左(whatsapp上,面對面冇野)
咁仲應唔應該喺佢已讀嗰陣再搵佢
因為我之前都試過對佢態度淡左已讀佢 但佢都會再問我係咪忙緊

想搵人就搵啦 你咪揀個佢無咁忙既時間再搵

唔搵就永遠都係冷淡/ 等佢搵返你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞