[NBA][光復香港][輕鬆倒水] 垃圾刺球迷專區 9

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
kj真係執到,又肯搏帶到個氣氛,我都覺得佢最似領袖,睇落個格又唔似259
259格冇樣睇架
鵝冇左Zion
呢個真,唔好燈呀,當初我都好睇好259
幾好呀知道自己短版,最好練一練埋個腦就fit晒,如果有cp3朗度咁既老將過黎教啲細就好
廁嘅play in算穩陣,問題係潮湧熊可以贏到邊隊
一場過好撚多變數
相信Murray
今季2分進步好大
希望暑假練埋3分
頭2節好多變數
第3節倒水到完場
最撚慘真係唔上唔落,而家又入唔到季節賽練兵又攞唔到靚pick
就算比刺打到play in 又點,要打熊勇湖
真係咁好彩入到playoff,最後都係4-0放暑假
有啲自知自明好學雷霆咁坦下好過啦
係澳洲國家隊
2020-21球季進入最後一週,包含最後四天四戰在內,馬刺將迎來六天五戰的賽程。

由於今天鵜鶘與國王都贏球,馬刺在西區距離兩隊僅剩1.5場與2.5場勝差,必須拿下3勝才能篤定進入季後挑戰賽,以下是未達3勝可能的晉級狀況:

🏀 0勝5敗,鵜鶘不到2勝,國王少於3勝
🏀 1勝4敗,鵜鶘不到3勝,國王少於4勝
🏀 2勝3敗,鵜鶘不到4勝,國王淘汰

值得注意的是,馬刺經過近期一波低潮,戰績已經被溜馬、巫師趕上,只領先0.5場和1場勝差,在這兩隊本週賽程難度較低的情況下,馬刺有可能被反超,形成打贏挑戰賽進入季後賽,打輸挑戰賽以第11順位參加樂透抽籤的狀況,如果最後國王、鵜鶘超車,則會落在9或10順位。
放暑假啦,明明打強隊個幾場有得贏最尾
對面出科帝了
科帝
毛擲到6(第一節)
單節45分
mills 今日準到
柒左成個幾月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞