[NBA][光復香港][輕鬆倒水] 垃圾刺球迷專區 9

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
屌 你搞到人靜撚咗喇

講撚到馬刺唔要佢會搵到其他人咁 89名係咁上下料啦
聽講字母 curry 當值 油雞 kd都有意底薪入
講還講諗返起我哋個時全盛期傳Kd加盟 勁撚到
lyles咪next kd囉
宜家你唔肯撈我哋揾件返嚟頂,好唔好關你撚事咩
個時傳cp3/pg13/Kd加盟對抗勇士

最尾簽pau
冇人呀麻
大把人用 但班人冇經驗唔用姐
麻煩update下沒有DD狗既數據
我講多次啦馬刺無左佢未必會打到附加賽但有佢亦都唔會有咩突破
點解唔用隻dd狗換pick返黎重建呢
明唔明啊傻9仔
短手 Jones 都得啦
講到自己好撚醒目 淨係人地係傻9仔咁
你係咁醒目你去刺到做GM啦傻9仔

同樣道理 就算係你拎KD/ LBJ/ 任何一粒星黎換左DDR黎帶隊 最後都係有同一結論
‘馬刺無左佢未必會打到附加賽但有佢亦都唔會有咩突破’
籃球從來唔係一個人就可以有啲咩突破 即係到最後成績都唔會好得去邊
咁到時候你係咪又要得出同樣結論 ‘換pick返黎重建’
如果係咁 就擺明唔係DDR問題
話人傻9仔之前 睇下自己講野有無問題先
啊傻9仔 兩年喇可以得出左結論未啊
DD狗帶隊既話越打越7啊
啊傻9仔
而家係我問緊你問題 你閱讀理解係咪有問題?
係我問緊你係咪想表達:
'只要嗰個人帶隊 嗰隊成績唔好 嗰個人就要拎去換pick'
如果係 就唔係DDR問題啊傻9仔
因為你俾邊一個人黎帶隊 無人幫佢手都只會係越打越7啊
所以我之前咪問你個傻9仔比DD狗繼續帶隊會唔會有突破囉
你答到未啊
唔講西岸前8,講鵝,木狼佢地仲差啦但起碼有未來
DD狗呢傻9仔帶左3年準備2年無得打playoff咁係咪要重建啊傻9
仲有問埋你個傻9仔支唔支持DD狗頂薪續約啊
所以我咪答緊你個傻9仔囉
我一直都話得DDR一個帶隊無人幫佢手係無用
我話緊俾你個傻9仔知 就算唔係DDR喺刺帶隊
係另一粒星黎帶都係同樣嘅結果啊傻9仔
所以根本唔係DDR問題啊你個傻9仔
係本身刺有問題無另一粒星啊你個傻9仔
你知未啊 你明未啊 啊
仲有 你頭先明明就係講緊
'係馬刺post討論馬刺首席球星帶唔到隊'
呢個話題 <- 呢個quote番你上面講過嘅野
既然重點係討論緊DDR帶唔帶到隊 我咪同你講緊佢帶隊無問題囉
然後就無啦啦飛左去要重建
嘩你思維都好跳脫 咁邊有人跟到
講清楚先啦傻9仔 一個問題還一個問題
重建係另一個話題黎架傻9仔
重點係 要重建都好
唔係因為DDR帶隊差要重建
係因為刺本身成隊配置唔好而要重建
刺呢幾年揀親都係G 無好鋒線 FA簽唔到人無幫手黎到刺同DDR衝playoff
唔通呢啲問題係DDR帶隊造成?
根本上重建個原因係你立錯左
唔好為反而反啦 好肉酸
大把人用 但班人冇經驗唔用姐
FA 簽左Dieng但係垃圾時間先用
今年Draft 有無4號內線
其實我覺得係欠一個組織控衞, Murray唔太識組織, 有組織能力得Derrick White同DDR……最好pick到一個識組織的point forward…唔知pick Scottie Barnes得唔得…
又pick 後衛
要練已經有Murray 芹 短手
2021 draft 好似好撚多高佬
宜家無人拉開攻勢, 如果多啲open look, 想信我地d 3分手命中率會好好多…mills企定定射應該會好過宜家d過pick 3分好多
其實我都懷疑mills係咪留力打奧運, 呢2個月差左咁多….
木狼同燒鵝既未來,笑左
唔差左講埋帝王
嘩好多天賦好好J呀
結果J左10年都射唔出
play in有冇可能過到熊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞