[NBA][光復香港][輕鬆倒水] 垃圾刺球迷專區 9

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
一定出唔洗諗 無邊個都好 都一定有毛基
唔好玩啦 佢個腦唔會轉架啦
今日毛基兩球To 唔敢講係輸呢場關鍵
但柒黎講都係世界級
一定要有咁多出咁多
方便其他隊報價
定係佢想破埋個記錄就退休
唔會嫁
出年頂薪續ddr
之後3000萬兩年續gay
毛巾平均800萬一年續4年
波爺爺
認真講呢兩年 佢既死硬頸係冇得救
上季科帝之亂
今季兩老無雙
科帝之亂 中史咁
其實最主要係呢幾年 佢身邊既有料助教
都比人搶晒 變相成隊波佢一腳踢
有咩靚貨換?又冇pick。
之前有隻又25咗,換咗DDR其實算係咁。關鍵bench真係冇人頂
啲人腳明明有料頂
係要毛基
原來Manu入咗場睇波睇見廢基會唔會激嬲佢
可能笑撚左 好彩退左休
未退我邊有得射最後一擊
一係傳失 一係波都開唔到
不嬲都係咁,唔係突然變
我認為球員們的表現很棒!他們在場上的一切表現都讓球隊更接近勝利,試著與對手競爭、試著確實執行戰術,可惜比賽尾聲的一些錯誤為我們帶來傷害,但是大家都知道即使是76人這種頂尖的球隊,他們也會在比賽中犯錯。所以球隊展現的求勝欲真的令我非常興奮,希望他們能夠繼續相信自己,因為接下來還有一段很艱難的路要走。

Lonnie是體能非常出色的球員,球風積極、無懼,他正在學習如何打球。這場比賽他為我們做了很棒的貢獻,不斷嘗試為球隊拿下分數,接下來還需要繼續學習。

我不知道Keldon最後如果有卡住Simmons的位置結果會不會不同,我只談論發生的事。

Gorgui是一位真正的職業球員,對球隊來說是很棒的補充。他正在學習球隊如何配合,是一位聰明的球員。他正在適應攻防兩端的配合,逐漸適應隊友的打法…他做得很棒!

(Gregg Popovich)

Source:
https://www.youtube.com/watch?v=SbjLeSjwrcg
我不知道Keldon最後如果有卡住Simmons的位置結果會不會不同,我只談論發生的事。

我不知道Pop最後無出毛基結果會不會不同,我只談論發生的事。

BTW芹唔係無懼囉 佢一到尾要跳出黎 就會唔敢起手
唔知佢咁講係鼓勵芹定點
其實馬刺問題係死症
冇星冇天賦
就算唔出毛基,你練到d乜?
D新人冇個有一哥樣
好似魔術咁大練蠱真係會輸到仆街
而且魔術天賦好好多
再者天賦強如燒鵝帝王木狼,冇老將帶都係輸
低順位成才唔係冇,但佢低順位真係有原因
我哋已經好好彩當年執到25,仲有邊隊咁好彩?
我剩係諗到金塊
由TD出道睇到而家
老實講,我都唔想睇毛基
但馬刺今日成績好過果幾隊所謂天賦隊,頂得住前8
老將點都有功勞既,太陽又係一個好例子
老實講,俾你捧木狼,成隊都樂透
但咁多年都係得天賦,有L用咩
清你係咪誤會左D咩
呢度好似無人叫佢地兩老唔好出
只係手風唔順既時候就收 收局唔好限死出佢地
果日邊個打得好既可以出
季初毛巾手風順 出都無可厚非 但呢期真係好唔順
年青隊係要老將帶住既 呢個認同 但用人唔好淨係跟年資囉
太陽係好例子 但Cp 同毛基 甚至DDR既領軍能力
都其實有D距離

認同刺無一哥材料所以將來都要諗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞