[NBA][光復香港][輕鬆倒水] 垃圾刺球迷專區 9

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
聖城馬刺🏆🏆🏆🏆🏆

Greg Pop

LaMarcus Aldridge

DeMar Derozan

少煮白仔

揸ass

Gay佬

毛巾 Mills

Walker 行路草

Jakob 白腸

-----------------------------------------
馬刺成員
Pop
DJ Murray / Patty Mills / Tre Jones (rookie)
White / Walker / Weatherspoon / Devin Vassell (rookie)
DeMar / Keldon Johnson
Gay / Samanic / Trey Lyles
Aldridge / Poeltl / Eubanks
-----------------------------------------
垃圾刺圍爐po守則 :
1.魚腩最忌有自信
2.垃圾係唔屌唔得嘅,垃圾無一個讚得
3.永遠唔好存有贏波希望去睇垃圾廁既波
4.平安鐘是必須
5.倒水只會遲到不會缺席
6.三分射手們骰仔中六先入
7.廢過tank隊,輸30分係基本

開PO專用 https://goo.gl/a7zBiA
OT
好彩到
空哂係佢自己唔入
呢5分鐘又係ddr 單打
ddr 單打最後十分鐘
慘撚到
打多五分鐘又係輸不如早D完
今季ot輸多過贏
岩岩腳軟
芹空都搵DDR交 CLS
又明星雞
搞到好似DDR先可以射波咁
芹!!!!!!!!!!
Ddr
真心鄧佢慘
睇呢幾場 真係覺得pop好保守
CLS 勁多垃圾bad call
呢場ref好撚黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞