[NBA][光復香港][輕鬆倒水] 垃圾刺球迷專區 9

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有playin打先再算
當年LA單核帶馬刺又帶得到
係DD狗單核帶馬刺會帶唔到就賴人廢ok唔緊要
又講下其他單核隊係咪其他人係咪咁勁
牛仔勇士nyk 鷹呢d都係單核又打到戰績出黎既喂
佢帶左兩年越打越差帶唔到隊友變好都唔承認DD狗帶唔到隊都唔緊要
點解DD狗唔係度既時候打返團體波成績又會好左
你答到我咁支唔支持DD狗頂薪約續帶領馬刺啊
同埋答埋DD狗帶領既馬刺有無未來
不過睇你條傻9仔都賴隊友廢賴pop賴管理層
但都唔係DD狗廢
又講下數據DD狗呢兩年正負值可以係負數
但毛gay場場黑洞但呢兩年佢地正負值係正數
LA單核?
講緊GDP未退休定你隻259未走果陣?
好似次次都比ja sm
對熊輸哂
季初第一場贏
仲同個25仔嘈
你瞓左幾耐 牛勇單核
無錯nyk可以講係Randle單核 但身邊D幫手好過DDR幾多
DDR唔喺到你確定成績好左
笑撚死 唔通你條傻9仔又可以將所有責任推曬落DDR到
組團組得差唔通唔係刺既責任
嘩你講到咁 DDR係刺既千古罪人唔死都無用
得我一個人話DDR身邊隊友廢? 自己碌番上去睇啦 個個人都屌D人廢架喎 得我一個就話係我自己姐
或者係你威 你講既野大過所有人既
至於頂唔頂薪續 唔頂薪續唔代表D咩喎 唔頂薪續就代表佢無撚用?
咁同你喺現實喺公司做野 公司唔俾頂薪人工俾你 你就即係代表對公司無用?
換句說話講 咁你自己係唔係頂薪呀唔係你都幾無撚用 你自己quit左佢唔好做野把啦傻9仔
DDR帶既刺戰績唔好係事實 都係果句啦 你條傻9仔硬係要講到籃球係可以一個人打得掂既 對話可以就此完結
當年籃球之神咪又係要有pippen幫佢 kobe都有家嫂同shaq啦 更加唔好講LBJ
DDR呢? 答我啦 睇你條傻9仔又係無聲出

仲有 舉例子唔該舉岩既出黎啦 舉到錯曬
俾人一巴巴打到臉到腫真係陰公豬真係傻9仔
鷹單核得齊羊時排第幾?喂,傻9,你check清楚先再講啦
傻9先生帶到隊其他隊友咪變勁囉
帶唔到隊其他隊友實比你踩到變屎架
榮叔當年係騎士數據勁但入唔到playoff啦傻9仔
James過黎咪Carry佢拎冠軍啦
DD狗帶隊無戰績個人能力又廢
咁係咪佢問題啊傻9仔
所以咪講緊搵佢做核心重建咪有未來囉
你搵邊個搭DD狗會幫馬刺有爭冠能力啊傻豬仔
上年LA都比佢累撚到無playoff打啦
唔trade走隻DD狗繼績搵佢做核心咁打落去你答我會唔會有未來啊傻豬仔
仲有回埋你條傻9仔
係啊mj 係要人幫啊所以咪贏到冠軍
上年DD狗無LA係身邊咩入唔入到playoff啊
又想賴d咩啊想問
都唔緊要如果你勁既話咪叫人幫手囉
不過連LA都叫走就知咩料啦
又講下佢打法打左馬刺3年除左狗衝入去籃底之外有咩料到
無3分拉空位搞到入邊塞晒車防守又廢 所以咪繼續出毛基拉空射3分
強如FOJ當年比人笑9佢達陣都越射越遠
呢條垃圾再帶馬刺可唔可以同我講會唔會有未來啊傻9仔
仲有啊話到隊友咁垃圾都唔緊要
講到又要全力爭勝入附加賽
咁咪自己射多幾球打單核得分囉點撚解隊友屎又唔射多幾球啊
得分一年低過一年正負值兩年負數啦
廢毛基連續2年都正數啊點撚解啊
日日召喚我喎得閒咪一齊傾下囉
GO SPURS GO
牙龜靚扑
未開機,見到一嚟就13-4
拓未入局住啫
第三節2分鐘倒水輸番晒啦
對面隊番幾球無解3分
芹 龜 2 foul
Spur lose
有毛基真係未撚驚過
毛基已上陣
短手守波有一手
毛 ddr 球球比對面一步過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞