[NBA][光復香港][輕鬆倒水] 垃圾刺球迷專區 9

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
點睇reddit班傻鳩話要掛毛巾球衣
俾其他隊既人知實笑死人
冠軍一員掛都冇咩所謂
但呢期閪都出咁多都係要屌架啦
兩樣野冇衝突
但咁計要掛埋巴特爾
好撚明題啦 都話如果毛打到上半季咁 出 無可厚非
但宜家打唔到不如出新人 當練又好點都好
Steve Smith 都係8號都係冠軍隊 都未掛
其實pop明唔明,宜家嘅毛基係要進攻有人幫佢哋draw attention,防要有人幫佢哋補位,佢哋先會有貨交,揾佢哋做箭頭根本就係唔掂。
我真係唔明點解唔練多啲新仔,當係幫補下兩件老嘢都好啊
如果毛巾今年續約應該會掛波衫 幾乎一中one life one team 攞到冠 更衣室球員 仲要有馬刺文化

而且佢係San Antonio 好似好受歡迎 又成日做善事

https://twitter.com/spurs/status/1377267072896544768?s=21

咁多樣種種加埋夠掛波衫喇
2010-2020計 唔怪GDP,mills係馬刺球迷地位應該最高 第二綠仔 第三可能bonner 意粉 Tiago
唔計gdp*
但係毛巾好似暫時係nba同隊史bench 3 points made leader嚟
呢排輸到仆哂街,打到kj都冇哂火
馬刺從明天開始將迎接10天7戰的最後考驗,目前馬刺保住排位賽名次的魔術數字是5,換句話說在這7場比賽拿下5場勝利即可靠自己的力量保住季後賽機會,如果拿不到5勝,以下是各種可能的情況:

● 剩餘賽事0勝,鵜鶘、國王最後6場少於2勝,馬刺晉級。
● 剩餘賽事1勝,鵜鶘最後6場少於3勝,馬刺晉級。
● 剩餘賽事2勝,鵜鶘最後6場少於4勝,馬刺晉級。
● 剩餘賽事3勝,鵜鶘最後6場少於5勝,馬刺晉級。
● 剩餘賽事4勝,鵜鶘最後6場少於6勝,馬刺晉級。

後面四種情況國王也有晉級可能,如果明天擊敗馬刺拿下本賽季的對戰優勢,反而比鵜鶘更有機會擠下馬刺。

Source:
https://twitter.com/PaulGarciaNBA/status/1390461609190072320

準備暑假啦
就算網鹿腸都輪休,咪又係贏唔到

餘下賽程
29/4: 熱水 L
01/5: 綠軍 L
03/5: 76人 L
04/5: Jazz L
06/5: Jazz L
08/5: 帝
09/5: 拓
11/5: 鹿
13/5: 網
14/5: NYK
之後2連腸
GO SPURS GO
開波
今日防守對辦
又毛基
佢都擺左芹上正選 後備毛基大把時間發揮
佢都真心CLS
毛又縮後放3分
佢守果個入左8分
又係輸毛基時間 贏幾多都唔夠佢兩個輸
真心唔明POP同團隊諗咩撚野
毛出場又唔係做主控 又唔係set戰術射3分 防守負作用
點解仲要出佢
出TJONES無咁嬲
毛係連3分都唔敢射
JM9
3分又嚟料,12中2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞