[NBA][光復香港][輕鬆倒水] 垃圾刺球迷專區 9

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
你唔出都好難執
下下雪到硬一硬先上
又係3陣 俾我都自隊上去搏表現啦
咁老實講 屎綠呢年真心係退化嘅
咁應該有機會簽 有佢就無dieng了應該
Becky教未 Becky等破紀錄好耐(第一個nba女教練)
下年無基既話應該俾佢入rotation

我覺得點都要簽pf
Kj 落返3號位
牙治係有問題 但養人就係係出場等佢錯誤中成長
佢最少都值出平均15-20分鐘
今日亮點:Jones + 芹好似夾得幾好
From FB:
其實破左啦
上年有頂過一場
但俾科帝敗左
Jones除左三分差過毛巾 控場防守屌打毛巾
老老豆豆 人地打純控嘅
毛巾個底基本上係sg
純控配個得分癲佬芹菜好撚夾 一溫一火

毛巾去做coach thanks
做吉祥物喺場邊fing下毛巾算啦 coach咁高難度嘅嘢咪搞佢喇
應該係有冇基都要入rotation甚至做假正選每場打15mins+
年齡唔細,傷多,好難叫價。馬刺宜家啲資產其實真係冇幾個可以換到更加好嘅嘢,綁住咁賣又冇用,因為個個位都缺人。
其實馬刺最大問題真係冇兩隻正正經經嘅pg,白仔一落,成班波冇communication,而且成日要一個功能型嘅球員做更多嘅嘢,好似之前綠同科,其實都係擺喺一個啱佢哋嘅陣先用到,你要佢哋做多啲嘢就死得。毛其實都差唔多。問題刺宜家真係冇一個環境俾佢哋淨係做自己嘢
唔係冇 係波波一到下半季就唔想
用人唔撚係邊個打得好用邊個咩???
你要入playoff就要用有實力嘅人,關咩新人舊人事

而家根本係pop出人出到錯撚晒
所以唔知點解用ass帶毛基打波
其實冇問題用ass lead
問題係 你二陣冇左腸同短手
你叫ass一個補到幾多個位
歐銀本身就undersized
歐銀守得自己果個已經萬幸
出芹冇咁守得 但人地叫攻到
然後就俾gay 毛巾食球權
咁點解唔出短手 然後要啲人死哂先開始諗
好似要試下人 屌 就完季啦
問題係班老嘢仲有乜好試
Mills 命中低到閪就出30分鐘
然後台仔就屌點解ddr打咁撚多
我屌你地啦 冇ddr你喊出黎啦
懷念科帝
喺鹿齋射下3咪幾啱佢咯,喺宜家嘅刺佢真係玩唔掂,出佢+基毛一定係開水喉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞