試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(15)

1001 回覆
62 Like 32 Dislike
呢段好笑
好欣賞佢地
雖然各有不足 但下次會更好
欣賞四個台條片都好認真
但特別真係想講讚小薯茄佢地 live入面真係好得體
開live個地方係arm channel office? 咁撚大既
cls 打咁多字㗎假膠第一次見
平時四個台都有睇,第一次合作嚟講,呢壇嘢冇乜可以挑剔(唔好計live, 剩係計正片)。

一開始預期嘅火花都有做到,但我覺得大家對第一次合作都有啲保守,除咗熊仔頭,其他都係拍返自己拿手嘅片。

如果佢地講嘢嘢係屬實,試當真嘅出現係難得挑戰嘅成個市場。其他channel 都同面對緊跳唔出網片嘅框框,修唔甘於停留係網片,佢覺得年輕人有能力同埋值得獲得更多。理念上同最近電視音樂大戰不謀而合,都係想挑戰巨人。

作為觀眾我地非常幸福,唯一做嘅就係支持我地香港出產嘅電影,音樂,年輕人。尋晚只係一個開始
笑左但試當真最多view
我地既夢想就係上YOUTUBE既熱門
有果日先唔正常

Dllm youtube比一條都好呀 一條咁多呀唔該
問邊條女最正 溝過邊個 叫energy高同識控場搞氣氛 真係識就唔會最多人屌啦
笑死 youtube真係好唔鐘意試當真
Arm Channel 連live都上熱門
小薯茄同試當真咩都冇
好似連arm channel 個live都上左
arm channel 157k 發燒1
試當真 204k
小薯茄 166k
fhp 123k 發燒2

根本就係
不過唔緊要啦 老實講4條片都好睇
發唔發燒就由鳩佢啦
FH真係出親都有熱門
試當真就出親都冇熱門

張圖有排用
Arm channel 條live 都上埋熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞