試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(15)

1001 回覆
62 Like 32 Dislike
琴日薯茄條片豪腎果段係咪古惑仔 記唔記得邊個位
拍片定飽肚,WHY NOT BOTH?|一日挑戰「度拍剪」完整活動紀錄拍片
132,312 views

https://m.youtube.com/watch?v=5OHnBHVb79g&utm_source=Facebook_PicSee&fbclid=IwAR3X9bcovM_eS8fxHdfPHb8ITj0Efhyes4l3HTvpj7aBMjm8v4mHYMs64Xs
啱啱終於睇返哂4台live+片
係一開始arm channel未warm up少少尷之外之後啲live都正 係熊仔頭同班女啲style好唔同

片方面4條都各有特色 大家嘅chemistry都好好 希望大家沖擊下大家令到之後啲片更加精彩
arm條片好正, 係值得GE
係,啱channel冇咗肥仔同打頭炮冇嘢分享到係非戰之罪唔怪得佢地,但熊仔頭個live tag咗幾次講返小薯茄條片都拉走話題真係對小薯茄有d唔尊重。

咁難得四台聯播嘅直播成兩萬幾人睇真係冇乜幾何 竟然搞成咁,不過熊仔頭佢地事後都好撚後悔知自己做錯自覺對唔住高ling 全體道歉都算係咁。

希望佢地之後繼續合作
支持繼續合作,4條片都高質
我覺得下次播咗片先再LIVE
熊仔頭個live都上埋熱門
佢地根本暴走左不過事後個個道哂歉
岩岩肥仔同ah gi live, 肥仔話要求拆番清明上河圖落黎
佢話佢心繫習近平要掛番習近平上去
都係豪哥同creamy夾d
好熱血
阿Jessica 含撚啦
認真你得個樣
演技睇到我好撚尷尬
成日放唔低面子
要保持女神形象
咁你返去影Model相得啦
拍片真係唔撚啱你
間唔中客串下OK
長期有你真係好撚趕客
Ok bye
唔送
諗起之前有人見唔到Ceamy拍試當真就話佢哋鬧咗交,真係得啖笑
因為小薯茄企得好前
小薯茄童童俾狗拉咗?
https://lih.kg/nmFncuX
D人唔係話豪腎,係話修哥同creamy唔岩
不過我信應該無野嘅
你咪唔好撚睇
係第一次
遊生整咗個bug出嚟
係live話珈其同yanny未係channel需要系列出現過所以新片冇佢地
但牙遲都係一樣但有份拍需求s

結果冇解釋到慈點解係需要系列出現 無啦啦就彈出嚟
因為燒山個陣佢2個未正式入試當真?
四台竟然上到蘋果c1
毒果篇報道踩多過讚 無限放大直播批評
炎上商法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞