試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(15)

1001 回覆
62 Like 32 Dislike
kayan有認過咩
同佢困過下 佢重用緊攬炒嗰套黎還攻擊我
望落唔夠黃 / 香港彈得番起搵到錢都係助長政權
所以一定要死 有位就入 借題發揮
睇蘋果個訪問啦
冇直接講係邊個囉
你講起蘋果個訪問,白兵同蟎仔講完蘋果成班on9喺個group度猛咁講apple一味唱衰試當真,大佬人哋講網民意見,入面內文又唔睇成班就發曬癲,人哋第二篇咪講咗修哥回應又睇唔到,熱狗真係點都有位入
第一 白兵唔係熱狗
第二 唔好再幫毒果護航plzzz

呢位認真毛就清醒
記住唔好因人廢言 對個世界會睇得通透好多
俾其他報紙寫都係寫衰佢哋,唔係點make noise,根本唔需要care佢點講
見到伍公子收囇火都唔知好嬲定好笑
壯大返本土文化同市場已經係我哋對香港碩果僅存嘅寄望
yanny係燒山單野之前已經正式入咗試當真
所以唔關事

需要系列入面得呀慈一個係冇介紹過無啦啦彈出嚟
locker又無端端由一個有智力障礙嘅狗公變翻正常狗公
今次同平時修哥啲完美劇本相比太多bug位

而家只可以等修哥星期六解畫
可能特登都唔奇
所以游學修同佢哋講感情問題一律唔回應真係冇錯,去到某個位你認唔認都會俾人片
啲八公八婆一路搲人哋嘅話私生活嚟八掛嚟comment,一路又話唔想佢私生活影響channel
講到尾咪又係你自己主觀上唔鍾意某個幕前,然後懶係搵一車客觀原因嚟想說服其他人
拍次天能回返帶咪得
出事咪上水話自己講中
自己柒左就潛到落地核
覺得小薯茄條片ca姐表現麻麻喎
廣告片好好多
睇#1
我覺得冇同9896夾口供就真
多樣嘢俾人講
原來mewe大隊長變咗做珈其
其實想離題講下飛夢點解咁多人話正
抽水黎講好露骨 係畫出腸個種
感覺有啲低莊 懶搞笑feel

captv以前個種就最正 有返啲留白
唔知大家點睇
定係只係我個人taste
係咁架啦,呢度政治取向凌駕一切
黃就吹到上天,藍就變地底泥
諷刺既係飛夢入面既藍絲走左之後質素竟然下降左
佢地以前既片仲好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞