試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(15)

1001 回覆
62 Like 32 Dislike
佢地sell mk
熊仔頭成30歲啲mk味都未過時
其實好撚勁
我連米媽都係四台先知
靚囉,就剩係咁
同sell 女,keep 住有新女點會冇人睇
快啲交換劇本拍啦
想睇下ca姐拍熊仔頭feel
下星期小薯茄feel謝票場
真係想睇邊個請食飯
頭套嘅好處係佢地夾咩後生女都唔會有年齡差好遠嘅問題
可以keep住揾新嘅後生女
creamy jackie potter d反應真到
突然吹奏嘉盈
試當真最大特色就係豪腎,反而女成員真係輸俾kaying 麗英 jackie
ARM蝦條叔 平時D片形象文質彬彬
【搞作短劇】迷上除罩小姐
146,883 views

https://m.youtube.com/watch?v=1kQFwHbQU_M

四台live畀 HF藍仔頭 撚到變M屬性
Potter都試過自編自導自剪過 鳩(cult)片

CapTV《 移動迷居 Man VS Home 》
53,066 views

https://m.youtube.com/watch?v=2t4in8p7wIc&pp=QACIAgE%3D
呢條片都好正 原來係potter導
arm channel其實27萬人訂 d片都有10萬幾人雞
之前係做大唔到個餅囉
依家四台吸到幾千人
同肥仔去到英國拍下野應該都吸到下新客
腎仔個反應先係最真
驚到仆街
咁有部份觀眾需要靚仔靚女視覺上嘅衝擊,但以whizoo 定位來講,都其實做得幾易入口同入屋。試當真都唔算賣樣呀,但有觀眾緣。公關災難都比佢哋過到,日後應該會更好既,修豪賢冇問題的話就可以繼續行落去。(其他成員的努力固然好重要,意思只係萬一有人離開。)
去留問題暫時睇ca同慈仲穩陣過locker
Yanb同爺爺個定位就預左得閒岀現果種
同樓樓樓樓樓上睇法唔同

反而Armchannel
發揮唔到Jackie (captv)同ah gi (foolclub)嘅鳩
上次覺得ca姐好啱小薯茄種鳩
Live ca茄話佢為咗小薯茄tune過acting style
迷信年青人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞