試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(15)

1001 回覆
62 Like 32 Dislike
慘在佢哋堅持感情問題一律不答,大家都樂於只係估估下,結果kayan9896唔覺意半透露咗(佢唔係試當真所以冇得怪佢),結果啲人反而jer返locker轉頭
一路睇一路皺眉
睇到你個回覆咁多負評我先安心番
唔怪得片locker片到咁熟口面
睇返user name原來又係教父嚟
文道?
但係問題係修哥話yanny同珈其冇係個世界觀出現過所以冇比佢地上鏡
姐係佢都諗住要介紹下先出
但慈係同珈其佢地一樣冇出現過但就有得上
明唔明個問題係邊
你話檔期唔啱就唔到時間拍就完全冇問題
但你以呢個原因reject yanny同珈其加入就有啲唔公平

btw, jessica係需要橋到有講明係修哥用課金請翻黎
就算locker係需要女就出現咗
佢都有係需要錢到同人講翻locker係新請翻黎冇糧出
但慈真係冇同人講佢係個世界觀點加入試當真就出現
幾時有話reject yanny同kaki,只係遲啲俾佢哋出現啫
其實畫出腸唔係問題 100毛都係畫出腸 但佢係擺明畫出腸
飛夢係明明已經畫出腸但係又懶係唔畫出腸
同埋只係反映返大眾嘅諗法攞共鳴 而唔係提供新嘅思考角度
收皮啦你 最撚唔以事論事就係你 仲扮撚晒野咁 你針對佢咪針對佢囉 無野架 最剋人憎就你扮撚晒自己岩晒 好撚有道理咁丫嘛 咁多人屌柒你就好心你收收皮檢討下啦 仲衝出黎做乜柒啫 谷鳩氣
我唔係討論locker,我係屌柒你條柒頭啫
希望大家長做長做 愈做愈有

locker份人係點我地唔清楚,係咁諗咁多不如信修哥豪哥腎仔眼光啦,如果係仆街仔會比佢加入?少d批鬥啦大佬
好笑
好gag 好環保
無限斜棟成日講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞