試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(15)

1001 回覆
62 Like 32 Dislike
有睇the office就會明晒修講咩

平時Michael Scott物化Pam果陣

Pam會交好多disgusting close shot

修個回應有理有節
最重要果句:

角色On9 唔代表條片意識形態On9

係睇條片點樣comment
呢樣岩
The office 係呢個位做得好好
所以到而家咁多人都會翻睇
修哥玩mocku要加油
新cap tv完全show到咩叫做

人才 創意 重要過 個名

見到
試當真(暫名)
第一時間諗起capTV有幾廢
我信會再有嘅
修有講 珈其同yanny 喺mocku 宇宙未出現

佢地咁啱又係本身做左藝人一排

可能下次會出《Channel需要星》之類 邀請佢地加入咁
有冇人覺得其實《Channel需要_》呢個Title已經七七八八,當然唔係叫佢地唔好拍mocku,呢樣嘢係試當真嘅拿手好戲嚟,而係要諗諗題材內容手法種種仲有冇其他方向同可能性…
歡樂時光
依家live好好多,但其實佢地度橋個陣都係咁
即興發揮
應該咁講 channel需要系列雖然係鎮台之寶
呢個系列修哥揸旗 質素有追求
絕對唔會係為拍而拍
真係要有d野岩題材先可以拎黎玩
好似上面巴打咁講真係有d真實大事件就可以試下度條橋
真 話之你幾好戲 冇人識就係nobody
最起碼試當真呢期當打 ca姐食到個勢 短短日子發展已經超越左jackie
從來都係有名先有利
啱channel太霉 天花板太矮 根本連keep住出現係觀眾面前都做唔到
試當真處於成長期
過左依段點守先見真章
利申死忠
希望唔好岀現whizoo既情況
所以熊仔頭堅勁10年都仲喺度
Captv 100毛 司徒夾帶 跌哂落黎
岩channel 我自己無乜睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞