試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(15)

1001 回覆
62 Like 32 Dislike
個個都想同試當真拍係有原因
收皮啦唔好搞臭試當真同認真毛個朵
你講啲comments係因為你淨係睇開試當真啫
畀著係其他channel fans一樣可以用返相同論點屌你
好心就唔好咁眼光狹窄
我見到呢個comment都覺得尷尬
下 唔好啦
佢太高energy 又唔收下 搶晒啲戲
收皮啦
各有優點同特色,人地就係要開始互相交流互相合作互相學習

打咁多字玩分化真係辛苦曬
想睇jackie
嘉盈依家係fh既生招牌
你見隔離2個台都搵佢拍就知咩事
佢除左個樣 身材 格d人buy之外
今日修哥仲要點名讚佢d戲 證明佢有潛質係演藝玩落去
但係加入就免了 依家8人眾dynamic同定位好夠
4條片其實各有特色
你太過於針對劇本內容
Arm Channel 分鏡鏡頭調色
小薯茄英文字幕同細節gag加晒4台的梗
熊仔頭片頭片尾都CG加4台Credit
入到嚟都要俾人屌仲要擺款懶係嘢咁 話自己講兩下就令到人唔想睇試當真 令試當真少人接觸咗 咁你而家咪好叻好有優越感呢
唔會加入啦,經過今日嘉盈更加坐穩fh當打一姐個位,唔計杜以辰的話
佢個優點的確好大既,拍野最怕d人扭扭拎拎,嘉盈夠哂放話做就做係好討喜既
今條片好高views數,會唔會上到熱門?
因為試當真氣勢同野心真係好勁
同埋本身底子內涵係好高
Keep住開live行外人會覺得係佢地身上學到好多野
佢地行內就更加知自己原來自己有好多野要學
最後就係叨光賺埋個marketing價值
係真係互相學習緊
人地見到你個柒頭眾人皆醉我獨醒,都係有感而發啫
一睇你個傻西開啲post就知係自以為好有想法既on9仔
Yanny今次完全無鏡頭直播都冇講嘢
有冇人話到俾我知點解熊仔頭佢哋俾人屌撚到上天?
成晚我都有睇 如果講live嘅表現
佢哋做得好好喎
吓?佢哋出嚟個態度好hea喎 仲要無視小薯茄段片 又問啲冇落台階嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞