Ultra Boost 3.0 買咩色

992 回覆
17 Like 8 Dislike
3.0 個面好撚正喎

點都好過2.0啦

想買白同黑

你個名

美國白色7號出 黑色14號出

巴打咩網?

Footlocker eastbay champs sport footaction

利申 人在美國

人在澳洲希望唔洗食炒買

你個邊咩價位?

早d起身online買

巴打可以幫買?

俾番d水腳費你

我冇gip位啦sorry

拆盒幫手帶對OK?

我覺得*

唔敢搏 都係買返白色

灰色

舊圖隻灰真係正好多

新圖就真係唔得

我都打算入手 希望咪俾人炒起!

咩色?

灰包

但如果係新圖灰就

師兄可以考慮白色喎

http://m.adidas.com/us/ultraboost-shoes/BB6059.html
舊圖灰喎

搏唔過 訂左白

師兄係邊訂?
有無人知日本幾時出 月尾去日本唔知買唔買到呢
adidas us 係咪block左代運地址 想訂白 但被cut單
官網訂ub收貨地址點搞?
3.0正常sizing

真?

留名啊 想知個size係點 adidas is on9
白色連底都係白
3.0正常sizing

真?

留名啊 想知個size係點 adidas is on9

所以我買左2個碼
官網訂ub收貨地址點搞?

我仲住係美國
好似block曬代運

唔敢搏 都係買返白色

灰色

舊圖隻灰真係正好多

新圖就真係唔得

咩色?

灰包

但如果係新圖灰就

師兄可以考慮白色喎

http://m.adidas.com/us/ultraboost-shoes/BB6059.html
舊圖灰喎

搏唔過 訂左白

師兄係邊訂?

adidas official website
除左黑白有碼 我訓醒已經斷曬d 大路碼
不過2.0靚d

灰色

舊圖隻灰真係正好多

新圖就真係唔得

咩色?

灰包

但如果係新圖灰就

師兄可以考慮白色喎

舊圖灰喎

搏唔過 訂左白

師兄係邊訂?

美國算大貨 香港應該有唔少 可原價入

舊圖隻灰真係正好多

新圖就真係唔得

咩色?

灰包

但如果係新圖灰就

師兄可以考慮白色喎

舊圖灰喎

搏唔過 訂左白

師兄係邊訂?

美國算大貨 香港應該有唔少 可原價入

黑白大貨 其他色難講
Uncaged ub幾靚 有淺灰

uncaged真似好似襪 試過一次覺到好難carry可能我腿粗

uncaged真似好似襪 試過一次覺到好難carry可能我腿粗

女仔著幾靚

女仔著幾靚

感覺同nike free好似 女仔ok啦
官網無美國paypal係咪買唔到

credit card應該冇問題 兌7.9

睇左實物先
夠膠
如果入就一定係全白 黑色本身有對
有無巴打知香港幾時出 邊間門市可以買到 想買對黑色

俾錢個陣唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞