Ultra Boost 3.0 買咩色

992 回覆
17 Like 8 Dislike
收對3.0 ultra boost us8.5
Tg:beatbeats

呢兩對
收對3.0 ultra boost us8.5
Tg:beatbeats

呢兩對

我有 telegram 左你
放一對 3.0 白色 uk9
$1500
有意留email or telegram
$1300放 triple white 3.0 us8
全新有單

仲有冇?
徵Ultraboost 1.0 White us9.5 or 10
要全新
3.0 white 舊膠好似好礙眼
放3.0 黑uk 5.5 $1300

巴打放左未?
巴打可唔可以幫手睇下有冇問題
有冇巴打知邊到仲有cny/3.0 gery賣?

Grey你要乜size, 我有us9/10.5

巴打對10.5放左未
有冇單
想要
想問下各位巴打,如果係uk adidas 網買既 size 係計uk 定us?
有冇巴打放 ub 3.0 blue silver/uncaged triple white
要us 11

爆米花?

爆米花?

高仿?
有冇巴打知邊到仲有cny/3.0 gery賣?

Grey你要乜size, 我有us9/10.5

巴打對10.5放左未
有冇單
想要

未賣,有單架。
想收 UB 3.0 CNY US9.5

有冇人知邊度仲有?

TG:colajai

爆米花?

高仿?

唔似係假野 影埋白色個張tag 同睇下鞋頭adidas 個R 係咪好立體
放 3.0 全白 us9.5 / us10

$1400

Hahaiphone6s@gmail.com
D 發泡膠想點
D 發泡膠想點

係咪講緊我張圖

高仿?

唔似係假野 影埋白色個張tag 同睇下鞋頭adidas 個R 係咪好立體

Thx
有無人想要軍綠色?

Btw 軍綠有無得炒 話晒limited edition
有無人想要軍綠色?

Btw 軍綠有無得炒 話晒limited edition

水位唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞