Ultra Boost 3.0 買咩色

992 回覆
17 Like 8 Dislike
有冇粗着2.0既巴打講下個馬牌底係咪真係咁襟唔易蝕
放 Reigning Champ Ultraboost
Us7 偏大 $2400
Telegram: hypesupply

唔係 但防滑效果真係好左

好小心咁行 蝕撚左啦 但都叫襟左既
放 黑色 3.0 (UK9 / EUR42.5)
$1200
9成新 著出去行咗陣發覺偏鬆...
有盒有單
詳情Tg:Strums
想收對3.0軍綠uk9
Telegram west67
放 黑色 3.0 (UK9 / EUR42.5)
$1200
9成新 著出去行咗陣發覺偏鬆...
有盒有單
詳情Tg:Strums

US9先啱 sorry
想收對3.0軍綠uk9

同求8.5
Tg: jmgiraffe
想收對3.0軍綠uk9

同求8.5
Tg: jmgiraffe

Uk 7-8先岩
買咗對全白 藍色 打算買uncaged 2.0 我想問大家覺得Normal/Uncaged舒服啲 因為我ultraboost習慣唔綁鞋帶
不如變買賣區算柒數
請問有什麼地方還有賣3.0正價呢?
想問問大家3.0有假未?
小弟喺美國,過兩日準備返香港過年
手上有一對全白3.0 Men Size US 9(全新連盒有單)
$1550
有興趣可telegram:edwinus88
放3.0 全白 US8.5 $1450 全新有單

Hahaiphone6s@gmail.com
屯門ub 3.0 white us9.5-10有無?
想問邊度有3.0 黑或白 US 6
全新3.0 core black UK9 EU43.3
牌都未拆
$1400

有意請tg https://t.me/andy9489
有冇人放女裝US7?
又或者有咩外國網減價
有冇人放女裝US7?
又或者有咩外國網減價

全白
好多網預訂都平過港行原價
等新core black 3.0好過啦
黑色買2.0定3.0好
有冇人放女裝US7?
又或者有咩外國網減價

全白

Footlocker eu?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞