Ultra Boost 3.0 買咩色

992 回覆
17 Like 8 Dislike

我都見到了, 可想而知facebook group個幾條柒頭食水幾深

關咩事
水貨鋪咪又係食得深
有得賺多啲唔通唔賺咩
正如你有對yeezy td ds係手 你會唔會放7000益人?
唔會嫁ma

師兄有冇link提供?搵唔到你1700訂果條link

No link
人地Bulk price 嚟
應該cut左order

關咩事
水貨鋪咪又係食得深
有得賺多啲唔通唔賺咩
正如你有對yeezy td ds係手 你會唔會放7000益人?
唔會嫁ma

師兄有冇link提供?搵唔到你1700訂果條link

No link
人地Bulk price 嚟
應該cut左order

明白 唔該晒
仲有冇人放對uk7 rc
好想要

Order

我都見到了, 可想而知facebook group個幾條柒頭食水幾深

關咩事
水貨鋪咪又係食得深
有得賺多啲唔通唔賺咩
唔會嫁ma

Bulk咩price 當你知道貨源時候 你識買梗係自己買啦 而家講緊係 你當人on9 明知2017會release 扮咩asia exclusive?

關咩事
水貨鋪咪又係食得深
有得賺多啲唔通唔賺咩
唔會嫁ma

Bulk咩price 當你知道貨源時候 你識買梗係自己買啦 而家講緊係 你當人on9 明知2017會release 扮咩asia exclusive?

其實邊個有打到係 asia exclusive 水鳩人

關咩事
水貨鋪咪又係食得深
有得賺多啲唔通唔賺咩
唔會嫁ma

我見到個幾個人嘅post 你都應該見到佢地comment 同鬼佬講係asia exclusive

我見到個幾個人嘅post 你都應該見到佢地comment 同鬼佬講係asia exclusive

等等睇
見到triple white 1300 心大心細緊

巴打邊到呀我想入呀

巴打邊到呀我想入呀

BIY 波鞋網購資訊分享 你自己上去睇啦 晏晝睇齊碼
🤔🤔🤔

巴打邊到呀我想入呀

巴打唔該哂!
係唔係跟佢咁做就得,第一次自己用集運驚錯
🤔🤔🤔

Buy

巴打邊到呀我想入呀

巴打唔該哂!
係唔係跟佢咁做就得,第一次自己用集運驚錯

唔識答你喎 你講得咁抽象
總之流程就係 整咗集運戶口 然後買件貨,將件貨寄去集運
之後再寄香港
對鞋嗰度我真係唔係好清楚 印象中要買個個網站嘅vip
先可以做到hkd1300

巴打邊到呀我想入呀

你自己有冇買過RRS先?
呢個網又係出名乜都cut
以前join左vip未成功買過1對鞋
Cut唔緊要 refund連rate都蝕鳩埋俾佢

巴打邊到呀我想入呀

Ya 買9次cut8次

巴打邊到呀我想入呀

Sor冇留意開上網見到人哋介紹佢
唔知成日cut

Sor冇留意開上網見到人哋介紹佢
唔知成日cut

見巴打講完好在未買
想入對3.0都咁難
見有ig shop放1899痴線
🤔🤔🤔

邊度有得買呢對
https://www.instagram.com/ohcase/
呢間野信唔信得過? 1580
UK9 $1500
ANYONE interestes?
放對 Olympic silver US9.5
$1300
mrmanofdark@gmail.com
UK9 $1500

Telegram: yannyyyyy
有無人放黑/白3.0?
UK9 $1500

Telegram: yannyyyyy

巴打係咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞