Ultra Boost 3.0 買咩色

992 回覆
17 Like 8 Dislike
有冇巴打知邊到仲有cny/3.0 gery賣?
有無爸打知邊到有黑色既女裝現貨買啊
究竟3.0 military green 幾時出,真係好靚

真鞋其實麻麻

真鞋其實麻麻

唔係出左啦咩
都炒得下
想入對uncaged 3m,有冇巴打幫幫忙

路過,問下有無巴打有呢對Stan smith 金色字 藍色尾。37-38euro都ok

Tg: tw1006
想問下而家flyknit racer係uk9 ub應該要咩碼?
有冇巴打知邊到仲有cny/3.0 gery賣?

Grey你要乜size, 我有us9/10.5
其實公價1499 係咪已經最平?
去日本買大約幾錢?
第一次買ub
去日本買大約幾錢?
第一次買ub

其實如果你買到 英國adidas應該真平
$1300放 triple white 3.0 us8
全新有單
全新有單

究竟洗唔洗預大半碼?見啲代購個個都話要
3.0 no
徵ultra boost 3m black 同 ultra boost ltd mystery grey
US 9.5
Tg: https://telegram.me/overlofun
Nmd著uk6覺得鬆,咁3.0應該著uk5.5?
全新有單

added
想問下各位巴打 今次買size使唔使預大/細
另外想問下你地點綁鞋帶呢

利申 :準備買3.0cny 第一次買呢個系列
想問下各位巴打 今次買size使唔使預大/細
另外想問下你地點綁鞋帶呢

利申 :準備買3.0cny 第一次買呢個系列

3.0正常size, 我就正常咁綁
放3.0 黑uk 5.5 $1300
去日本買大約幾錢?
第一次買ub

其實如果你買到 英國adidas應該真平

官網£129.99
好似係
對3.0boost同鞋底裂開咗少少 巴打們知唔知有咩方法痴番佢⋯
去日本買大約幾錢?
第一次買ub

日本退埋稅係平過香港既。我之前買過對rainbow Ltd,當時個rate同依家差唔多啦
收對3.0 ultra boost us8.5
Tg:beatbeats
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞