Ultra Boost 3.0 買咩色

992 回覆
17 Like 8 Dislike
Chinese New Year 版邊度有貨/出左未

淘寶 後門貨

東門專門店上星期已經出左

淘寶 後門貨

Sorry 我指uncaged 版

淘寶 後門貨

其實A貨同真貨依家係咪做到好似樣
買1.0定3.0好

300蚊人仔以下果d通常一眼就睇得出係假,無畏比錢買恥笑

淘寶 後門貨

CNY東門已經有?
3.0 想買Olive 同 Triple White

同好 olive 幾時出

Olive
著邊對好

痴線佬啊
一個禮拜每對著兩日仲有突

唔係得兩對咩?

300蚊人仔以下果d通常一眼就睇得出係假,無畏比錢買恥笑

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【ultra boost uncaged全黑浅灰红色袜子跑鞋BB3898/3899/3900/4679】¥u6OM5kAfhb¥http://c.b1yq.com/h.cNyp1M?cv=u6OM5kAfhb&sm=734f32

comment d 圖好真
不過唔知係咪假圖
3.0black 到咗貨

係送到手了?我見話到佐HK only

著緊

著緊

咁快?佢送前有無打電話通知?我19號晚訂,佢話3-4日到 已經填埋office地址諗住快d

3.0洗唔洗大一碼定fit?

Tts

唔明

true to size

著緊

咁快?佢送前有無打電話通知?我19號晚訂,佢話3-4日到 已經填埋office地址諗住快d

想問下你地用咩網訂

唔明

true to size

唔該晒

用嚟跑步好撚爽

著緊

早兩個鐘打俾你 我哋應該同一間 原本上網睇就話23送到 早兩日去到香港就變咗做28到
最後我朝早11點收到
白色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞