Ultra Boost 3.0 買咩色

992 回覆
17 Like 8 Dislike
邊度仲有貨
荃灣adidas唔見左ub
放一對ub 3.0 黑色U.K. 9
原價,全新,香港行。
放一對3.0 us9.5 white
全新
係美國買
Email:lauyin512@gmail.com
放一對ub 3.0 黑色U.K. 9
原價,全新,香港行。

仲有對全新triple black uncaged uk 8
有單有盒
放1600
放對全新triple white us8
$1400
今日灣仔門市見到有藍色
今日灣仔門市見到有藍色

Navy個隻?
平時着開us8.5 ub洗咪大半碼?

3.0既話就照返8.5得
如果2.0著9.5,3.0要著幾多?
有冇巴打知邊到有UltraBOOST Uncaged CNY有us11? 有賣嘅地方最大都係得us 7~8號
如果2.0著9.5,3.0要著幾多?

我2.0著10,3.0著9.5
有冇人boost底側邊已經穿左好多窿

3.0我會等冇透明cage既版本
或者呢對深灰
透明cage係敗筆

呢對靚

著左半個月左右 買返黎既時候好平滑 呢幾日先見到d膠粒中間唔知幾時穿左d窿仔

著左半個月左右 買返黎既時候好平滑 呢幾日先見到d膠粒中間唔知幾時穿左d窿仔

你個對3.0.黎?個Cage唔透咁既?
我對nmd著左半年都有呢啲窿

你個對3.0.黎?個Cage唔透咁既?
我對nmd著左半年都有呢啲窿

3.0黎
有冇巴打知邊到有UltraBOOST Uncaged CNY有us11? 有賣嘅地方最大都係得us 7~8號

巴打,邊到有us8買,暫時未搵到
on9, online store 開左,冇3.0
Size 最大得UK10

已入左2對uncaged

已入左2對uncaged

有size 我都入左

Boost底不嬲係有呢個問題,仲有自動變黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞