Ultra Boost 3.0 買咩色

992 回覆
17 Like 8 Dislike

呢對喎 上年中水貨鋪都係賣2399咋喎

你都識講上年中,2399而家2手就得

Facebook d group是旦search都唔駛3000
唔通呢d係高仿?

細size+之前日本應該有restock過 個期大size好似$2600 但我諗呢批大size應該俾人秒左
又話大貨, 去左6,7間都冇貨

利申us9

3.0我會等冇透明cage既版本
或者呢對深灰
透明cage係敗筆
有冇人有uk6.5 white ultra boost同我換uk7
又話大貨, 去左6,7間都冇貨

利申us9

搵咩色?
全白us9 $1450 有冇興趣?
全新未著過有盒
想買黑色
唔知聽晚收工仲有冇

Facebook d group是旦search都唔駛3000
唔通呢d係高仿?

Ok咁我講清楚啲大碼要3000,你是但搵對us10比我唔洗3000

Hot size有價都未必有貨啦 你話點就點啦

Us12 唔hot size 都求你搵多對比我
有冇人覺得呢對好令 但無乜人著

有冇人覺得呢對好令 但無乜人著

麻麻

Ok咁我講清楚啲大碼要3000,你是但搵對us10比我唔洗3000

Hot size有價都未必有貨啦 你話點就點啦

Us12 唔hot size 都求你搵多對比我

US12本身量好少

香港地址cut硬

佢ship左 食花生等睇會去邊

待笑

收皮了
話時話,9號 adidas 有online shop,好似冇人知
話時話,9號 adidas 有online shop,好似冇人知

Adidas d資訊真心垃圾, facebook同官網完全係廢既, 如果唔係特登揾資料根本冇人會知
btw, 邊度仲有灰色?

見到group有人放

見到group有人放

門市有無灰色?

見到group有人放

門市有無灰色?

有無巴打係出面見過?
有無人師兄放uncaged triple black us9.5
二手ub white 2.0 放幾錢先有人收
諗緊屌唔屌對白色
諗緊屌唔屌對白色

白色好睇唔好著
諗緊屌唔屌對白色

白色好睇唔好著

點解咁講
諗緊屌唔屌對白色

白色好睇唔好著

點解咁講

易污糟姐 著左一日即刻返去用jasonmarkk擦
平時着開us8.5 ub洗咪大半碼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞