IG shop討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
仲要Mark up得好鬼貴 但又無quality 啲衫洗完都唔係嗰回事 咁我平平地買Zara唔好
右一個星球夾我係韓國批發度買過,都ok 靚,但佢咩價位??
唔會再被佢呃到 一定要上去摸清楚啲料 睇相完全冇用 不過都冇下次了
其實賣淘寶貨個問題係因為黃藍?定有其他原因?
如果因為黃藍,咁其實又係番番去made in china 既野係咪就唔買得既問題。。。

有d 舖好似mormor 好耐之前已經開舖,佢入貨係淘寶又好難突然source 其他貨源然後由百幾二百幾一件貨賣到四五百,成個定位同strategy 都唔同晒

如果唔係因為黃藍,係因為淘寶野markup 拎出黎賣睇唔過眼既話
佢地係實舖唔係ig online shop , 考慮舖租人工就算淘寶貨markup 個價都唔過份
因為mormor本身個定位係自家製
呢幾年開咗實體舖之後就無再出 開始轉賣淘寶貨
d衫大大件 一上身已經周身唔聚財 照鏡硬係好似著錯衫咁
見到都覺得熱

想問下有冇人買過呢間啲衫
笑咗,咁就話係打手
咁你喜歡啦,最緊要你開心
點睇simplication.shop
啲衫好似好靚 但少貴
最近先開始賣東大門款
之前啲款大部份 淘寶都搵到
大家點睇silverlining
佢哋嘅style幾特別幾型
但好貴
Vip 同普通價差好多
IG shop討論區(11)
https://lih.kg/2620886
新post加咗

IG shop討論區(11)
https://lih.kg/2620886
cap 親全部淘寶都search到
同埋佢d 衫tag 雖然有寫made in korea 但係個批發黎黎去去都係果幾間
我係另外一d ig shop買既韓國衫都無見過佢賣既衫既批發tag
所以有理由懷疑d tag係自己車上去
我都覺得似係
試過搵個啲brand都唔係賣個啲貨
但佢仲賣得貴過啲韓國衫
食水好似幾深下
之前有買開
但係發現食水都幾深
而家真係好鍾意先會買我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞