IG shop討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
絲打respect 咁唔舒服都著到出街
估唔到有同路人 證明佢啲quality真係好撚差
佢仲吹撚到好舒服屌
其實幅圖個model明顯就係著得好緊
個盆骨同腰圍都勁逼
買左先係人生輸家
On9 先係佢到買衫
覺得自己好on9俾佢呃到
成四百蚊條褲完全唔expect係咁
我仲要一度以為係自己太肥
之後條褲俾左個瘦底frd 根本都係著唔到
明白做生意就係要賺錢
但好心佢唔好咁撚仆街咁樣呃人
講到著完佢啲貨會脫胎換骨天仙咁靚
有好多對自己無自信既女仔真係會俾佢呃到
我覺得要開個SR苦主區
緊係要開
我有個朋友屋企做賣衫
直接韓國拎貨都冇佢咁貴
佢都係搵韓國既供應商姐 食水深撚到
佢bb知唔知佢老母咁撚仆街
過咗咁撚耐諗起都燥
佢真係撚完又呃鳩啲客
講真佢地啲model咁‘stylish’都carry唔到佢啲衫
啲客冇返咁上下有型有款 文青日系點著到
我都有買
條褲擺咗喺度 無著過出街
開得成實幫手推po
因為真係太On9,成日吹得太大
識吹水一件事,吹到但件事唔撚valid 咪柒囉
自信唔係買你哋啲閪衫,係點撚樣揀衫襯衫呀
佢賣嗰啲衫賣貴人咁多,料又唔係特別好
係個人靚同瘦先著到
憑咩講到自己幫人美少女變身
唔講以為佢開善堂
屌真係素人普通料嗰啲就係水魚
靚靚地著完更靚,即刻吹到可以去選美咁
其實當年嗰個店員妹妹都畀佢化撚到呀梅咁
唔知alison自己點諗 真心佢以前一啲都唔肥
係好general既香港女仔身形 俾佢講到三百磅大肥婆咁
長期shame佢有腩呀大屎忽呀 要靠著佢啲貨遮掩
而家睇到alison新嗰啲相 瘦到同佢一樣得條骨
根本佢成間鋪就喺到販賣身體焦慮
不斷挑剔啲女仔既身型再聲稱幫佢地變靚
咁樣真係叫做幫人建立自信??
食水深都算 最睇唔過眼佢呢種銷售手法
我睇live都覺得alison而家好瘦
佢上個月live:alison瘦咗好多啊,進步咗,大家要向佢學習,乜乜柒柒,
屌你又要sell咩one size fits all 人著衫唔係衫著人
model瘦咗就咁開心狂讚,連27腰c cup alison都無埋,個個都係紙片人,影相開live又有咩意思?真心問
仲有佢開live啲語氣閪撚到
成日叫啲model講下講下
人地講講下又係到劖亂歌柄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞