IG shop討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike

其實真係咁想連登講,咁做乜唔自己或者揾人整合好然後開post姐

又想有人講,又要串77話人地睇唔明你講乜,咁你講野又kick又冇整合叫人點睇
Is ok 全撚部都文盲黎 唔識英文唔好扮啦屌
我再ig shop買野就切
https://lih.kg/2601058
呢間嘢係咁係歐美買啲平價貨翻黎賣 歐美平價貨=淘寶質素 各位睇路
全部都係淘寶既!唔信cap圖去搵下,件件都搵到!
樓主麻煩下個post 加番buysneakslaa
之前見有絲打加過呢間店 都萬幾人科勞
女朋友買鞋 買假 篤爆後 仲死撐
但都係敗走退錢比佢
賣大陸製 山寨鞋
佢可能溝真/假鞋賣
見到好多人follow 提左大家
打錯 係 buysneakerslaa
真心想問佢表達緊啲咩
我冇一個story睇得明
[cut頭cut尾]都可以打成[徹頭徹尾],成個意思完全相反晒,次次都賴語音輸入,喂文盲就文盲啦係咪唔識字所以連表達能力都有問題

明明之前仲好撚臭串話連登啲人無腦,屈佢個frd賣假嘢,又話唔care我地點講,而家反咗面想借連登幫你出頭??最好笑係我地呢到人人都講到完整句子,唔會係你哋幾個傻妹既分身
佢真係戇鳩 字都唔識打 做番隻豬咪算囉
又成日懶係q扮架妹咁 又唔知自己肥 以為自己買好多beams就似日本人 啲打扮好撚公廁
琴日咁岩尖沙咀見到佢
無ig d相咁白

好多花生食

雖然佢語癌姐,但你呢啲柒頭仆街男人冇話要幫你喎

又偷食又呃錢,話人語癌嘅資格都冇啊,我地話佢關你咩事,咪套用我地講嘅野去話人啦,你冇資格啊

呢間黑店除咗食水深之外仲好鍾意鳩up
呢啲背心點樣遮手臂?CLS
呢間勁貴
冬天問過對長boot好似要700蚊
好多舖賣背心話顯瘦顯手臂瘦
佢哋打出嚟唔會笑?
想問點解叫黑店
仲有fei

其實真心想知點解咁多地方都有佢 佢個樣勁似骷髏骨
識人?

係blackmodes live 都見到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞