IG shop討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
儘話係另一半多左既野
佢成日用舖頭ig post自己間屋
個員正應該影抵啲證據錄埋音
咁先可以一舖清袋,揭佢真面目
佢個形象塑造得幾好如果就咁睇佢IG真係唔會覺得佢係呢啲人
唔識條女但個水印好似係韓國啲鋪既水印嚟
有冇巴絲買過呢間the wears?
幾鐘意呢種中性風 但價錢小貴
想知實物如何

驚我係打手擔心自己柒咗好過啦
你自己柒就柒啦

淘寶都一樣有呢d logo
韓國東大門係有依間批發 你唔知我唔會怪你
提提大家其實淘寶都有人做東大門代購
佢都幾撚串下
一百條會唔會太睇得起自己
仲有條褲都唔係靚

仲有明明話上哂新然後Keep住日日有幾件新貨上架 一係呢件又話搵到今日上 呢件又話唔記得上 又叫人唔好等齊先落單
屌你日日咁上一件兩件 正常人都會想等齊先落啦
不如joey你管理下自己d時間喇上新例遲 幾日先上齊 覆msg又話邊日邊日先得閒覆
其實佢咁樣唧牙膏上仲更加唔想買
以前tg grp 就話唔係成日覆都算
而家開埋IG SHOP 都可以話屋企突然有事潛幾日唔覆dm
你而家已經開鋪做野 仲要客體諒你咁多
又要開鋪 又要人等你cs覆 又要做唔嚟
佢之前唔係話有小幫手㗎咩 係咪頂唔順走咗
仲有佢男朋友呢 之前都有幫過一排㗎
話比人聽你地班妹豬供到佢住私樓

仲有佢間屋好柒,勁似北韓啲屋企,佢啲衫都係

其實佢係咪係北韓入貨
呢期hit咩款佢就入咩款 果啲款都勉強叫ok靚
但佢自己揀嚟想自留嘅款就好撚柒
好似見過佢po story問有冇人鐘意件鮮綠色定鮮紅色花花恤衫
成百蚊條膠手鍊 香港有冇咁多水魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞