IG shop討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
More
佢專入平貨
要平過佢既大把
去其他ig shop搵下就有
但仍然勁多妹豬on居居去幫襯
琴日仲同etude house合作
而家啲pr真係亂鳩咁黎
點解蔣雅詩賣佢啲二手野都賣到咁撚貴
[整合]相由身心 Zoe So惡過淘寶 作故仔屈客人放上網公審 建議幫襯前三思[4]
https://lih.kg/2580833

點解賣衫可以賣到接晒廣告又脫毛又護膚品又化妝品咁 佢而家係諗住撈埋kol個條水路?

仲有無花生食
應該純粹想賺到fat fat
double.c 或者 in a stone 幫到你
店主zoe so學人話相由心生喎 唔怪得佢個樣咁尖酸刻薄
依條8婆由10幾年前就當自己係半個明星啦
事實只係痴家姐名氣 同YouTubed 蛙妹一樣

好似仲有 我建議欠薪就告佢哋啦

《僱傭條例》規定,僱主須在工資期屆滿後或僱傭合約終 止後的七天內支付工資。 如僱主故意及無合理理由短付或 遲付工資,即屬違法。 一經定罪,最高可被罰款三十五萬 元及監禁三年。 此外,僱主亦須就欠薪支付利息。
Serco store狂推個條西褲有冇其他ig shop有賣?
見到佢關左留言
冇得花生

其實究竟佢啲合作伙伴係咩人?
點解可以搞成咁,唔夠一年就不和?
雖然個女店主可能有啲問題,但個導火線係咩?有冇內幕人再爆下料?
我都想知導火線係咩 等人爆
之前睇好似話係大學莊員,前幾頁有人講係佢姐天同老公
不過個女嘅講HR冇可能唔知僱傭條例吖
見到佢關左留言
冇得花生

其實究竟佢啲合作伙伴係咩人?
點解可以搞成咁,唔夠一年就不和?
雖然個女店主可能有啲問題,但個導火線係咩?有冇內幕人再爆下料?
我都想知導火線係咩 等人爆
之前睇好似話係大學莊員,前幾頁有人講係佢姐夫同老公
不過個女嘅講HR冇可能唔知僱傭條例吖
我見w.northwind,palmislandhk 都有賣
Thank you
絲打望下啲ser衛兵負皮
我覺得佢賣得偏貴 仲要冇得試
P字頭個間平成40$ 仲要有門市試 買野都要格下價既 雖然serco係靚 但冇理由同一件貨特登為咗佢而買貴野 我又唔係毒撚
靜啦
唔想見到你比班小粉紅屌到1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞