IG shop討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
岩呀 羊絲呢啲垃圾鋪無成本可言 比佢賺十蚊都嫌多
羊絲簡直無道德 一直拎人哋嘅心血嚟做光環話自己平
serco同款都屌過 究竟佢幾時收皮
最on9係佢自己都會屌人同佢賣一樣款
好L柒 自己做埋D陰質野先有咩資格屌9人
有冇人幫襯過onlineparis
真係 我寧願比多幾廿蚊其他shop 都唔想比佢賺 當初佢係度屌人話用批發相憑咩賺 轉個頭就自己用批發相?
我見過佢話自己第一間shop賣嗰件??我真係笑𠹌埋右 明明自己成日抄鳩人
krconnectu 啲貨同佢啲相差好遠 好大色差訂過幾件實物都深色咗好多
佢唔係炒 佢係話明同款 7過抄
佢有件講到明同款既白色外套 之前TG grp嗰陣賣$90 再加埋韓國到香港運費$12左右 嗰陣已經有絲打話佢有賺錢 佢一開頭就話只係夾運費 後尾就兜返話mark up左$5-10係預匯率差價 咁本身件衫幾錢大家有數得計啦 而家佢呢件外套賣緊$140 都係用緊批發相同偷人啲圖 唔好以為踢晒啲人出grp就無人記得
嘩!搬字過紙
你講完我先明
有冇圖 之前有幾件都有d心郁 但驚伏冇買到
呢間野 見到有條連身裙又話KR
但我search淘寶都有 仲要幾十蚊
呢個仆街真係值得出公海開個獨立post俾佢
講緊你呀羊絲 slow_over
唔洗買過都知道啦,佢d相全部執到變曬色
睇佢d文字都覺得佢串過馬撚
講到明有色差,還中個頭埋去,唔抵可憐
仲要件件都咁平 又請曬models、攝影師去山卡啦影相
再加埋後期執相
每件都係賣$2-300😖可想而知件衫本身既成本
愈賣愈貴啦
依家揸正牌賺錢 仲成日出錯
漏單/寄漏嘢又成 柒唔柒啲
Unfollow 咗好耐 唔想助養佢買名牌
有無sis有留意Blackmodes_?啱先無意中發現啲相又係同corner一擔擔見到啲poses真係搞唔掂。。究竟依家係咪真係好興呢啲賣萌嘅model
賣萌
懶可愛

Target學生妹掛要瘋狂單眼
Sorry 更正返
樣靚仲頂得順 三個models入面有件叫leeki嘅好撚醜樣 眼細又柒仲要係咁單眼
有其他ig shop賣得平過佢好多店主又nice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞