IG shop討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
幫襯過一次 勁無交帶!
話等一個月到貨
我見個零月都無聲氣 就wtsapp問佢
話幫我追下個邊
再隔多個月 我見又無聲氣 又話幫我追
再隔10零日 我再問佢有無消息 無既話我就想退錢
佢先覆我話買左嫁啦 等緊運番黎香港
心諗屌 勁無交帶囉 真係無下次

p.s 覺得佢ig story把聲勁難頂 但成日比人讚佢DJ聲
我朋友都幫襯過一次
情況一樣
一講退就話運緊 買緊 買左 態度好差 淨係覆一兩個字咁
Suri係ig叫人睇tvb個節目
佢本身個人都港豬到不得了
sankini
唔係好明佢地係咩事 自己有間日本代購 但又幫襯另一間 另一間就屌room個間

藍店
好心你啦Joey Lo
咁多問題唔好學人做生意啦
真係日日都有新藉口
TG嗰陣已經係咁啦 隔成星期都唔覆
無貨俾人都要嗰客自己問幾次先講
真係以為無人記得呀?
同你連登名一樣 揚開晒㗎啦
收錢嗰陣就快 退錢嗰陣就唔得閒
得罪講句幫襯佢啲傻妹真係on9
邊有真心朋友架,大家都係互相利用
佢另一半都係大陸人
Btw唔知Tinder果個David係佢定俾人偷相呢
其實2011年得中環一間嗰陣已經有翠王
利申 知道係藍店之後已經冇再食過
我都好憎佢把聲
好似死唔斷氣咁
Btw 一直覺得佢溝貨賣 食水又深
每日個story都係到講 早晨宜家幾點幾點 勁撚做作
格過價見佢平少少所以係佢到買 勁後悔
我覺得疫情遲左到貨 我都可以接受
但唔好咁無交帶 唔問佢都唔update下個客
究竟係邊個
可唔可以開名
係佢好朋友手中做第三者搶返黎
呢單嘢好多人都知,個人不嬲濫同cheap
見你有錢有利用價值咪攬實你唔放囉

無意中見到
2間自家制撞款撞到應一應
冇錯,又串
又冇交帶,自問都唔係好心急既人
我訂咗個銀包 等到過晒佢講既「到貨日」之後個幾星期後 見未有消息,就去問佢
佢先話被扣關🙂

等到佢到貨 見到佢拍埋影片 我見到我個銀包係個影片度出現,我再去問,佢先話到咗

我都唔敢問佢幾時寄 隔咗兩日先直接send個SF單號俾我
我同佢講多謝又冇回應

冇d禮貌,一催佢就冇好態度俾你,冇下次
即係兩間都係抄人款
OUAT 又話夏天可穿、四季著得
屌那星啲夏季款我以前買過,熱到含家剷
懷疑個店主唔知咩叫夏天
三十幾度著短袖T恤都濕撚曬 佢哋仲出緊長袖恤衫
仲要著咁多件
再透氣都頂唔順啦
我第一眼見到都覺得係
其他比人話扮serco既都冇咁明顯/冇覺有扮
但呢個 個嘴同pose都好明顯想學serco
但東施效顰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞