(廣傳)寵物展狗隻咬死貓 事主仲要不顧而去

1001 回覆
1121 Like 30 Dislike
on99
水貨又點?
我上Amazon買玩具添呀
總之就唔撚使幫襯你
呢四隻狗懷疑有瘋狗症極度危險,推到人道毁滅
咁如果係想要隻閪狗人道要點做?
不嬲會咬人就可以合理化咗隻狗嘅行為?
到時棄養
佢係撐 PK Express一開live個下下面comment過唔關佢事佢無錯
你收皮啦on9仔
人地已經袋響心口
如果隻閪狗一野咬死隻地下行既細狗
或者咬死到個地下行既小朋友
係咪一樣係被害者責任呀?
弱智仔
講弱肉強食
我當者藏獒入去係咪可以咬撚死入面d狗同人同埋你老母呀?
巴打,呢間野派到全港啲大大小小鋪(餐飲美容乜都有)都係嗰張poster

我轉頭去睇佢個live, 如果佢真係咁不堪,有冇興趣一齊開個非商業宣傳既group, 呼籲大家搣返走佢啲poster?

你就真係算尻數la,試下你比狗咬死,屌你老母,返去你老母個閪窿啦
呢個痴線佬黎 唔駛理佢
點解要比代理賺一浸
屌你老母
咁又點? 巨嬰M君咪係錯晒
好正
咁你應該教得好 因為d人話有狗先再帶貓返屋企好麻煩
主要都係睇佢地有冇地盤主義

因為隻狗無地盤主義又唔護食 咩都肯分享

但隻貓唔俾隻狗搞佢個貓屋

所以如果我養左貓 再養狗就應該唔得
姐係佢用主辦身份公開撐Chaming Pet ?
教唔好隻狗就要戴口罩
難聽啲講 狗追貓某程度真係天性黎 就好似人類見到蚊就想拍死佢咁
真係錯不在佢地 我地而家應該追究主人 (如果貓主人100%真話)
呢個page 主人係律師?
如果有日你突然唔知咩原因死咗真係唔好問點解雖然都問唔到
請問係撐pet pet express 定撐狗主
因為一開live 未講到戲肉嗰陣,應該冇人估到個老闆會咁講野
狗主仆街就肯定,人道毁滅一命賠一命
都係好合理,無嘢值得同情

不過一個月大嘅貓,好心就唔好帶埋入展場啦
針未打齊,體質又弱
隻貓一定要飲你現揸嘅人奶?
唔理有幾多理由都好,托朋友或屋企人照顧
絕對比返住工都勉強帶住好
包裝到自己聖母咁,又拯救浪浪,
又怕佢無人照顧帶埋返工
仲要邊搵奶粉錢邊餵奶
真係辛苦晒你啦
明明就係貪得意孭埋返工
方便隨時玩弄逗貓
最壞情況返工擺佢喺屋企,可能都唔會命都無埋
而家滿足咗自己嘅偽善同母愛,害死咗隻貓

十七號去同貓貓有一面之緣,
貓主將貓貓個頭掛喺袋邊,
好興奮不斷同啲客介紹:隻貓一個月大咋,浪浪嚟
當下已經覺得反感,
唔明點解佢哋公司批准員工咁做
貓主本身都不是個負責任嘅主人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞