(廣傳)寵物展狗隻咬死貓 事主仲要不顧而去

1001 回覆
1121 Like 30 Dislike
如果係真既話真係好cheap
真係鐘意動物嘅人點會講啲咁嘅嘢,我諗嗰四隻柴犬都只不過係搖錢樹
唔駛爭啦 寵物撚全部含家產就最開心
即使狗主係幾唔啱都好
事主係可以避免發生咁嘅事

我覺得明知會出席啲多狗嘅地方
更加唔應該帶佢出嚟
係都搵個盒裝住 喺間房到餵更加好
俊?邊撚到俊?
先唔好講話佢愛唔愛四隻柴犬
佢淨係可以講得呢番說話出嚟佢嘅人品根本就已經好有問題
天生dna 好接近狼
希望有真人證證死佢地兩個
如果真心有悔意就唔會完左件事仲係IG咁開心出post
我唔理係貓派或者狗派都好
生命無左就係無左
做狗主點都有責任睇住自己的狗隻唔好傷害到其他人
可惜香港法律上唔會太嚴苛咁罰到佢地
但希望全世界都認得條臭閪同仆街
佢地唔配養狗都唔配做任何生命的主人
如果事主同證人講係真
睇死佢地養狗都係想威同做KOL
唔係有愛心去做一個負責任的主人
你呢啲思維同印度女性被強姦因為佢係女性既邏輯一鳩樣
怪責個受害人,痴鳩線
人格低劣者唔係手足
社會渣滓無資格自稱黃
從來都冇惡嘅狗 只有唔識教啲主人 啲狗狗嘅主人肯死出黎未
得啦明架啦 返去再度過稿啦 垃圾PR
生命係無價嘅
佢兩個根本就真係唔值得養任何動物
養隻柴犬做KOL就以為自己把撚閉
仲要唔幫隻狗戴口罩
有無方法可以做到呢兩條友社會性死亡?
因為好大機會距地係唔使踎
但係要令全香港都知距地殺過貓,肇事逃逸。
無公司會請呢啲人,無人會想同呢啲人做朋友
起碼叫咬貓個隻狗安樂死
Push

貓貓rip
On撚9 根本我有冇隻貓響個袋到 你都唔應該放任你隻垃圾狗咬我個袋啦下嘛

你咬我個袋我即刻打撚到你隻狗仆街 我打撚埋你個垃圾主人添

連自己隻狗都教唔好你帶出街托柒
出街有機會比車撞
咁唔代表你一定要比佢撞死
.
call漁記啪撚左果四隻狗佢
要果兩條友賠錢坐監
同意,知道自己隻狗會咬其他人或動物
如果去得公開又多人的場合
有責任的狗主一定會幫佢地戴口罩
以免多人多動物果陣發生意外
動物展人多動物多一定多變數
睇死佢地想要狗望落好睇影多幾張相上IG同Facebook
就死都唔幫佢地戴口罩
呢類意外一單都嫌多
push
順便建議各大寵物展永遠backlist呢四隻狗同埋佢哋嘅主人
費時佢哋再去禍害其他小動物
不過其實都建議大會應該嚴格啲,一定要拖繩同埋戴口罩先可以比狗仔入
狗男女:好傷心 等我上fb扮狗講下爛gag先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞