[第四季][冒險]亞特蘭蒂斯戰記 第六版

930 回覆
45 Like 3 Dislike
唔明
唔入門就上唔到山?
伊甸園係幾多以前嘅產物 好唏噓

利申上左聖山成年
比佢封
百萬人的MOBA
但第一宮都要打就直接破戒啦

點都好,咪學埋SEED 啲仆街嘢,揸住架違反協議的核武器去斬到敵機變人棍當世界和平啊
唔知咩係MOBA

有冇理過我感受
離開就會失去擁有權
衝入去扔鳩條友出街咪得?
或者等24個鐘再鬥快佔
LoL
Yes exactly, 你佔咗就要守住咁解
No more bullshit
行先一步
聖三一係咪要同皇女打
咁加奈點算
利申先 唔係話寫得唔好 亦都唔係想踩
但係一路睇落黎覺得好似不斷有新嘅設定走出黎
一個設定cum一個設定咁
跟住睇個故就好似冇乜懸疑感
因為作者會出新嘅設定/推翻舊設定
邊個位?
Will the circle be unbroken
There are loved ones in the glory,
Whose dear forms you often miss;
When you close your earthly story,
Will you join them in their bliss?
Will the circle be unbroken
By and by, by and by?
Is a better home waiting
In the sky, in the sky?
In the joyous days of childhood,
Oft they told of wondrous love,
Pointed to the dying Saviour.
Now they dwell with Him above.
You can picture happy gatherings
Round the fireside long…

https://www.youtube.com/watch?v=uOtA6bSmha0

他打開了潘朵拉的盒子嗎?
不,盒子兩年前就打開了。
好好休息,請在悠閒的白雲上見證,見證地上的紅與黑。
星期六不出文
小推~
Ok
大家都好好休息
又聽歌?我都分享吓先

我用命為代價 天生激鬥家
我是沒名沒姓一支結他
我在涅槃路裡 繼續傳話
誰人聽全憑做化

KOLOR《修羅之怒》

https://youtu.be/aAIfy1xSXf0
呢首要聽live 先有feel
Pish
火良野出完海未
火鑽石幾時完
仆街 MH9 Re得啦屌 已經cap好replay 放上網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞