射雕,神雕,倚天三套野,你最唔鍾意邊個角色?

338 回覆
1 Like 3 Dislike
應該係條仔比楊逍搞到自殺個陣
殺七怪都係逼不得已,嗰時比七怪見到佢響桃花島上,七怪爆響口嘅話黃藥師一定會追殺佢。事實上,以楊康心思細密,古古畫畫嘅性格,響殺完七怪之後點會唔睇清楚檢查七怪嘅屍體,比到妙手書生攞到佢在場證據?合理嘅解釋就係楊康嗰時根本唔係殺人如麻嘅,所以殺咗七怪好慌張。
射雕入面都乞人憎啦
郭靖一味單純正義撚毫無魅力
黃蓉就跟本一個毒婦
溝女無罪嘅,最多都係歸咎於佢溝嘅有一半都係痴痴地線。
擔屎唔偷食
有廣東話咩

等我仲玩左咁耐普通話版
張無忌,三個男主角來講性格真係廢
郭襄立教初期無乜野(對外係想幫佢老豆保管倚天劍加訓練一班人對抗金國人,自己私心係想威比楊過睇),係到妖師姑果一代掌門想掌握武林權力又咁啱倚天劍喺佢手,令到佢比其他門派多話語權,就劍走偏鋒。
武當唔出聲因為佢地和平,加上張三丰係上一部嘅角色,同郭襄同期立教,而妖師姑怕佢嘅地位同功力先唔經常發癲去爭武林第一。
對住女仔實力即刻減九成
仲要好多係tvb配音
張無忌 太撚屈
拜登咪鍾意吉娃娃
你重睇啦,楊康D陰質野目的都係討好歐陽峰+絕世武功,殺幾條牙文牙武,阻住哂的友仔 七怪,歐陽克呢D友 出得來行,成日得罪人就預左要還

李莫愁可以因為平民有個 "陸"字而殺人,比人飛大哂咩 4大惡人就一睇唔順眼就殺人

笑傲 余滄海為本書就滅人門 仲有岳不羣,左冷門呢D仲痴線

裘千尺容唔到D手下唔忠心,燒谷前殺佢地

裘千仞就為比賽殺細路

楊康最多係陰毒同不擇手段,官場大把呢D人,同上面呢堆人比,根本算唔上惡人/災難
張無忌,爛好人到噁心,又萌塞,如果佢肯開後宮,啲女嘅結局洗咁橙
你掉轉哂黎講
係歐陽峰同楊康係傻姑口中得知江南七怪係桃花島上
所以先起殺心殺人再嫁禍
神雕黃蓉最乞人憎
屌,記錯咗,自膠但以楊康咁醒,臨走個時都無Check清楚七怪條屍(或者check吓自己有無唔見野)真心唔合理。
七個加埋都唔夠丘處機打
不過其他幾個都唔乞人憎,係大佬柯鎮惡真係終極死廢老
打咩殘體字啊番大陸啦
咁咪姐係楊康都係仆街囉
話佢仆街就話有人仆街過佢
你不如拎哂金庸d奸角出黎講算啦
兩個都睇過,都依然覺得黃蓉PK
咁郭靖最多咪無魅力,邊忽乞人憎?
黃蓉方面我覺得只係立場問題,換轉你對住何君妖依啲賤人嘅仔女,你會俾好面色佢睇?
郭芙就算啦,真係幾乞人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞