射雕,神雕,倚天三套野,你最唔鍾意邊個角色?

338 回覆
1 Like 3 Dislike
係果個時代, 唔教楊過武功, 但教其他人wor
黃蓉來到絶情谷為楊過求解藥,甘願接裘千尺三顆棗核釘。雖然黃蓉憑才智及真功夫接住三顆棗核釘,但裘千尺根本無心交出絕情丹,一心只是玩弄黃蓉。
大佬,話晒都係賣國賊mk個仔,餅印咁,都要觀察下佢為人先,唔係點知佢係咪2.0,雖然佢老豆都係俾人昆左。咁對佢供書教學衣食無憂仲想點,郭伯伯又對佢咁好,過兒咁細個人地都費事話佢知佢老豆係漢奸傷佢自尊心,真係用心良苦,郭伯伯係咪仲有教佢楊家槍,講爺爺既優良傳統,唔講老豆既7事,真係俾晒面,睇住你出世名又幫你改埋
不患寡而患不均呀.
你比楊過見住你咁大細超, 衰過比唔到野佢.

如果佢真係一視同仁, 可能佢變左第二個耶律齊, 唔洗經歷咁多其他野
小龍女
低能白痴妹 有野唔好好講 就咁走左去搞到咁多誤會
郭靖人格真係完美
楊過完全追唔上
綠萼
楊過細過心術都唔正 第一次見郭氏夫婦已經串串貢 又乜嘢都覺得人哋睇唔起佢先 佢見到郭靖對佢咁好 即刻就諗係咪佢哋搞到佢老竇死 而唔係感激佢哋(冇記錯係入全真教果章已經有係郭靖佢哋害死楊康嘅諗法 唔係聽完傻姑講先咁覺得)
咁周芷若直頭係白卡佬 蛛兒發燒爆咗自己同張無忌有婚約就𠝹花佢塊面再掟落海
咁痴線嘅嘢邊個做得出
正正係果個時代先優先教佢讀書
宋朝本身就重文輕武
重點係教其他人
比楊過見到唔對等 我覺得
呢個真,佢諗野係好sensitive.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞