射雕,神雕,倚天三套野,你最唔鍾意邊個角色?

338 回覆
1 Like 3 Dislike
殺江南七怪
七怪 楊康同佢地又冇親
同人無親就可以殺人全家
仲未計多次想殺郭靖但殺唔到
俾成昆殺全家, 練七傷拳變痴線佬都情有可源
係金庸
樓上樓下所有被人鬧既角物都係出自佢手筆
最憎三個人
郭靖,楊過,張無忌

郭靖條傻西死好命成日有貴人幫
講到尾都係有運

楊過條仆街有女都唔食
罪大惡極
程英,陸無雙,郭芙,郭襄,公孫綠萼
最仆街係呃鳩個十六歲𡃁妹
屌你對人冇意思就咪鬼送禮物俾人啦
搞到人為你守寡

張無忌又係一個大仆街
又係有女唔食,罪大惡極
留小昭喺身邊晚晚服侍自己啦
仲要係死好命成日有奇遇
又係運
練七傷拳傷左心脈
所以先令到佢控制唔到自己發狂
郭芙就算鳩數啦, 傲嬌到斬人隻手
小龍女本身就乜撚都唔識仲要唔係處
其他女就都對楊過咁好,小龍女俾楊過收埋佢地咪幾好
武俠小說係咁架啦 佢殺唔到係佢柒姐

真係講亂殺人/害人,李莫愁,笑傲個堆友,裘千仞/尺,4大惡人呢堆殺得仲痴線
小龍女俾架,係楊過唔要 絕情谷個陣收左公孫綠萼就可以直接大結局
7怪入面講為人後6怪都唔差
2, 7仲一開始就接受到黃蓉,
係件死白卡廢老苛震惡最撚難頂又死剩佢
其他人為左遷就佢又跟佢果套
屈黃藥師事件真係蠢過隻豬,
陸家莊事件明明已經知東邪唔使陰佢地就可以收哂7件皮 咁都諗唔明
邊有食
楊過:我只會鍾意大過我嘅女人
楊康 為錢認個仆街做老竇喎
咁都唔仆街就唔好話D藍店為錢支持政府仆街啦
係世人眼中的仆街,但係楊康眼中係一個好老豆,一個可以令佢榮華富貴的人,好過郭靖呢條友多多聲,成日叫佢放棄王子的大好前途而事實係呢他仆街對佢有情有義 有幾多人可以做到放棄前途大義滅親 根本楊康所為先至係合情合理

班連燈仔咪又一燃樣,成日認elon musk,cathy wood 做老豆老母
同意楊康做既野合人性
但唔代表佢做既野唔仆街, 富貴都可以發財立品 穆念慈比武招親到後面鐵槍廟都係品性問題

不過邱處機真係柒既 唔識教楊康都算, 成個全真教俾佢搞灣哂
咪玩啦 楊康陰毒咁多
下埋個堆起碼係真小人
乜撚野吉娃娃
feel佢成日以為自己好好打
後者
點解佢會咁痴線
後生俾仔中出即飛過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞