麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎

1001 回覆
1138 Like 23 Dislike
林仔回應左喇,好撚核突道德高地係度屌人 飛馬做錯又話係佢客仔不予置評
狙擊post就長玩長有
有卡比礦佬無卡比真用家 我比訂黎托
其中一條live入面其中有個人(唔係林仔)仲夠膽話俾唔到貨「唔係扣起訂金,肯退訂已經好好」

我覺得真係走火入魔
退訂係基本,交唔貨其實要賠

你hold起咗人哋舊錢風險就人哋揹
舖頭經營有難處你可以呻
可以求人support
但出咗事仲屌返人唔體諒你係咩玩法
可惜當年依位 PM 只係負責落貨,產品冇佢都會推出
天唔天真同埋岩唔岩有咩關係
我作為消費者梗係要counteract所有對我不利嘅「遊戲規則」
無奸不成商唔代表消費者要接受 只係要acknowledge呢樣野然後用番同樣仆街嘅態度同手段對番D商家
我d台仔朋友講個場比賽 係自己帶零件去鬥
但就打j打足咁多年

正常大型比賽係同一批次既貨 抽次序揀
林仔屌兒登仔屌得咁肉緊 係咪間接承應左飛馬真係喺背後賣卡俾礦佬?
飛馬是但走出黎話個account同number唔係佢地既 吹話俾人屈臭咪算囉
搞咁多操作咪整到自己真係身有屎咁
自己帶零件去鬥
喂林仔
邊張係無客要嘅貨呀

你如果真心膠嘅我最多笑下你,如果係夾口供諗點兜就夾好啲先
https://www.facebook.com/1151498521542814/posts/6010336498992301/?d=n

因為冇人訂嗰啲型號所以放比礦狗
咩邏輯嚟
唔岩仲聲大夾惡扮哂老屎忽屌人
反駁既野又無point
亂咁屌撚完 仲要人patron 先話講多啲
屌真乞衣界KOL
係你地做既野令人地睇低你地渣
仲累撚埋啲同行

屌你老母
邊張無人要 3070/80我都想要1張
認左
我都要啊
離晒譜一句借助輿論壓力就可以推卸責任?俾錢你唔係拎去買貨賣比班礦佬wo 回應左未?
其實簡單一句
如果真係咁無問題嘅點解唔大大方方直接係個網到加價然後話比得起錢就有 落左訂都唔計
其實重點係有人太虛偽

開門做生意係賺錢,呢個時勢gpu 等於銀紙,要炒又放後門貨唔難理解

問係如果有人一早走出嚟話自己要以客人利益為先,改變砌機體驗,唔會因為賺錢而損害客人利益,為客人提供格價的樂趣,然後一邊收住人訂,另一邊去炒賣,咁先係最大問題

做雞唔緊要,但做岳不群就係問題
邊有得唔撚認者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞