麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎

1001 回覆
1138 Like 23 Dislike
鋪頭蝕錢好慘
咁消費者買野比你班奸商撚狗哂時間 收幾個月訂唔出貨退返錢就唔慘既
次撚次屌d鋪頭就拎"鋪頭都唔想蝕錢"出黎做擋箭牌
你賺錢我有得分呀? 屌你老母
就算你話佢放卡係之後嘅事啦
suppose某啲款可以多到放出去既話
係咪應該問咗啲客要唔要先
至少佢冇問過我囉
次撚次講到蝕錢好慘
做生意一定包賺架屌你老母
蝕唔起就咪撚開鋪做生意啦
做到咁撚無商業道德都仲要兜
飛馬主動回應未?
林仔做咩變咗代言人
你出呢張叫人點覆呀
講得幾好
老實講對小花冇太大惡意
我淨係想知飛馬電腦到而家都唔撚出聲係想點
屌佢老母樓主我支持你搞撚大佢

睇撚仔fb個幾個post睇到想嘔 撚仔你幫香港攞世界冠軍我真心佩服 又幫香港打出名堂

但係你開po比我感覺就係廢佬口吻

唔該你收聲啦 飛馬關你撚事?
咪玩啦林仔
上年岩岩出3080就可能有啲牌子無人要
排撚到今年2-3月你原價賣狗屎垃圾牌都有人要啦

老實講開頭等你回應純粹口痕,本身對你無乜正負面,都係個句,你真心膠我地最多口賤笑下你,你係夾口供就夾好啲先
扮撚哂老屎忽有咩用?

利:上兩個星期睇佢youtube覺得佢分享到好多知識(我電腦新手)
大佬3月31講緊九千幾蚊一張3070我同佢收哂佢啦
點會冇人買
轉過手散放肥花都有錢賺
係呀係呀 3070 3080 會冇客要呀 屌你老母
賣畀礦佬賺多啲, 就認撚左佢啦, 肉鳩酸
唔好意思呀我建議執柒左佢咁嘅說話都講得出口嘅人可以窮但唔可以冇「良知」

你咁講我洗鬼同你買咩多鳩餘
爬咗少少文

Btw樓主我支持你搞撚大佢 等撚咗4個月 屌你老母同我講食炒價?
而家唔單止係要賺,仲要賺到盡
樓主都無要求飛馬蝕住賣啦
其實真係簡單左好多嘅
但Ln2去到cold bug 要點處理
windows setting , script 去到windows background
人人都有d唔同 都大把野學嘅
世界冠軍 做人無公關都係食屎嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞