麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎

1001 回覆
1138 Like 23 Dislike
屋企寬頻錢係老豆名老豆交
輕輕一推

依個年代一句阻人食飯係咪就大撚晒?
佢真係冇大專學歷
飛馬好似係熱狗黎
可見教育水平嘅重要性 班人肚入面有墨水幾多你知我知 但係佢地自己呢世都唔肯去知唔肯去改

問佢問題唔啱心水連登仔錯 我都好唔撚鍾意部份兒登仔啊

但係一個理性既正常人係會以事論事 而佢地答非所問 只係會發老脾屌又係兒登仔

一有唔如意嘅事就推畀兒登令自己好過啲 漸漸就會連自己都唔知其實兒登又得罪佢哋啲咩

得罪講句 同熱狗冇分別 又或者佢地本身就係熱狗 又另一方面 其實佢哋本質同佢哋所憎嘅兒登仔都係冇分別
出嚟做過野就代表要接受不公義?
就係你啲老屎忽,講埋啲唯一訴求就係返工
除咗比賽 打機請個人返嚟倒液氮?
收人訂攞哂啲錢去投資?
有貨係手無比你算唔算違反商品說明條例
兩者都有
咩好撚似 根本就係果堆人
呢班youtuber最叻係護航
尤其林仔串過馬撚
又有一班護主撚
佢見勢色唔對/本身就講唔過去通常就開始分化
拎樓主你係邊到開post黎講
一竹鳩打一船人
叫佢回應件事的核心就會顧左右而言他

唔算浦開腦場,見過呢幾個youtuber真人
佢未係超頻冠軍果時都問過砌機報價
果時比依家誠實得多
肯認自己7左係咪咁難
跟住john搵食,先會喺tech方面信下佢
人地超頻權威嚟
個班砌機佬以為自己搞IT 係high tech 嘢
有show 到過tech 嘢咩
咪又係玩炒賣呃水魚
仲世界冠軍
去親深水埗買嘢班砌機佬拎個spec左撻又撻
做過功課都知班友幾多水份
行有行規, 但行規都可以係唔公道既
即使九十九個連登仔唔講道理都好
係咪剩返嗰一個講道理嘅連登仔就唔會理先
Facebook嗰邊啲人就係係咁spin落
連登仔呢樣戇鳩連登仔嗰樣戇鳩
直接抹煞左個討論空間
咩證據都放晒出嚟
都仲係要帶住有色眼鏡扮睇唔到
同埋,我心目中既香港腦場只有黑唔黑店
有無偷龍轉鳳,水鳩父母出仇人機清死貨,二手當全新
究竟幾時開始收訂唔俾貨係腦場文化
顯示卡有得炒都係近幾個月,同埋幾年前有一水
林仔係記憶錯亂定係平行時空
錯,John 話林仔唔係HKEPC詳情睇廚房佬FB
而 John 本身係咩人,我唔多講啦
然仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞