麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎

1001 回覆
1138 Like 23 Dislike
不過3060ti 3070 3080真係冇人要真係抱住懷疑心態
其實佢話你連登仔
同你屌佢屎家軍 一撚樣😑
連淒慘虹都有人訂啦
Tuf會有人唔要
作故仔都作好啲啦大佬
佢眼紅 vtuber view 數爆得快
點會無人要呀
收皮啦 搵藉口 垃撚圾
咁個個比賽係咁 咁無辦法嘅
當然佢唔差嘅 有硬件都要有能力先上到

但唔可以公平反映到實力啫
之前想砌機 都見到呢度巴打推tuf
Sorry唔記得搬過黎
唔正面回應
下下都連登仔乜乜乜
林仔自己又好好咩
好型
上返飛馬個網睇 我剩睇3070
d 3070大部份都係話缺貨一係要跟機砌
而且個價都平過wtapp報價張圖啦
點撚樣比d貨壓住舊錢好慘呀屌你老母
60ti,70,80無人要先拎出黎炒 笑撚死人用
以事論事
飛馬呢間舖頭 購物體驗差
係事實
我上次係樓主個post話
之前係飛馬度落咗訂比咗錢 十問九唔應
成日專登拖你 已讀不回 都係事實
你以為我得閒冇嘢做老作想推你死?
已經唔只我自己一個係咁
我身邊既朋友都咁
甚至連登search返就會發現
半年先有個差唔多嘅post
同我哋發生差唔多嘅事
又係飛買嘢之後冇人應 發脾氣先應
仲要成日比咗錢落訂 等咗幾日先同返你講
呢件冇貨嗰件冇貨
叫你換 叫完之後又潛返水幾日已讀不回
唔撚知想點 唔好一句連登仔就掩蓋曬呢啲事
我同我朋友都唔係成日連登開post
邊有人想比完錢買完一樣嘢 唔知嗰樣嘢嘅行蹤?
好似買空氣咁樣
仲要好似要求個老闆店員回覆你咁樣
你舖頭處事方法有問題就梗係有人話你㗎啦
屌得好
班老屎忽講唔贏人/冇理據就話人見識少/無經驗/同埋用最戇鳩嘅行規去屌人
Sorry串啲講句
真心唔明自從core i(1366)開始超頻有咩實力可言
Unlocked U用堆料板上LN2鳩加電壓推高倍頻我諗大把中學雞識
你以前攞粒locked嘅celeron 420超100%就真係實力啦
直接踩上去fb 屌柒仆傻尻林狗啦
近年咁多醜聞出黎我可以講砌機狗成個行業仲低賤過保險地產狗
雖然放卡壇嘢唔關我事
你都可以話我訂嗰個型號唔係佢放嗰個型號
但係如果我放埋呢張圖
我一早問過有冇任何其他款
排到第幾個
3070有冇貨
佢都冇認真答過我
轉個頭你話佢有啲款冇人要 冇說服力喎
你估礦工買卡,都無受過氣咩
即block你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞