麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎

1001 回覆
1138 Like 23 Dislike
推啦屌
打錯不推
補多一下
比唔到貨人咪退訂囉 其實有咩好嘈不過聽講係優先出貨比啲礦佬?如果係咁就麻煩啲仆街死全家了
邊個係林仔, 冇人識佢
撚仔
人地有做過正都PM,落開貨 唔係 Sales 仔
其實利字當頭無做錯
不過就失去左商人最重要既誠信
公道講
政見同呢件事無關
同埋睇開佢live同fb講嘅野可以暫時當佢係黃
不過睇返之前腦瘋 共碩 等等等等嘅電腦界軼事
佢PR技巧真係好好 次次都spin得走件事個重點
Hoball
小弟有眼不識泰山
依家係邊個整衰個業界啊
前超頻冠軍
有曬紀錄都唔報海關報狗?
你飛馬話取消就取消?
笑連登風氣唔好係可以
但以事論事,係咪因為連登風氣唔好
就持住呢一點覺得所有連登仔都係有問題
樓豬針對件事 回應的人就針對連登仔形象
講真如果行得正企得正 咪回應件事囉
又要講到認真回應
但都係扮老屎忽9 up d 食鹽多過你食米的言論
咁藍絲的思維 好難幫到件事
如果仲有良知 飛馬就好好回應件事
比消費者了解多少少 透明度高d

其他要評論件事而有d 知名度的人
咪了解多少少事件因由 再幫大家理解清楚囉
只係針住連登風險去回應
無好明確咁幫到樓主/唔同的消費者 仲要踩多幾腳
顯得好屎家軍feel
唔知咩事
但條友咁ON9既用自己同一男子黎比話做同一樣野既
次次駁唔到就一句兒登仔當回應咗
有啲柒到用埋藍屍廢老理論
鬼唔知有人hold貨炒咩
鬼唔知你班YouTuber靠sponsor搵食咩
鬼唔知代理食水深咩

個問題根本唔係屌以上人士賺錢搵食
香港地有邊個唔係搵食

問題係
你無貨就唔好收訂
收得訂你做唔番個原價咪一早退訂囉
又要拖 又要唔比貨人 又要瀨炒家代理礦友
有冇再肉酸d
YouTuber 個腦有問題?
保護唔到自己嘅既得利益就唔係既得利益
唔推正仆街
其實唔明業界文化係乜
印象中黃金高登咁多年黎都唔興訂貨
電腦野全部都係walkin買
幾個月前中央田發生同樣事件,林仔講中央田好勇,夠膽收訂唔俾貨,佢係大鋪先可以咁做
我好想知收訂唔俾貨究竟係唔係腦場文化
係咪得幾間鋪咁做,就拉晒成個行頭落水,合理化自己做緊既仆街野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞