麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎

1001 回覆
1138 Like 23 Dislike

兜啦please
我依加貼住你部prius尾泵把啦
希望你唔好玩brake test
等收錢

補埋reference 疑似飛馬舊電話 同fever harryw 關係個reference
返返重點先 唔講林仔vg個啲支線住
成件事係飛馬無視落訂等左四個月嘅客靜雞雞高價賣卡比礦佬
1. 原本都唔關林仔vg事, 想問下兩位techtuber衝出黎做乜, 定係兩位話到事?
2. 講左日幾兩日, 呀Matthew打好篇稿出黎回應未?唔好下下打友情牌叫人幫你拆結果燒埋落人地個疊

唔好話我兒登仔呀 最少我冇人身攻擊過三位
個客有問題反映係咪要好好回應個客?
大家都係講事實 講証據
你有道理咪拎出黎講囉
兒登仔前 兒登仔後 講到我地搵野搞佢咁
呢個post係有巴打乘機開佢地波
但都唔係下下cap個啲出黎放fb打稻草人啦
要個事實又要patreon又1/3 唔出得街架咩
一時又講返腦場文化
依家係講信用
做生意都唔講信用就抵屌啦
做得砌機佬都係讀唔成書個班啦
林仔諗好點答未?
唔 cap 嗰啲
其他嗰啲人地駁唔到嘛

體諒下人啦
佢地Tech條毛
林鄭嗰啲識 cap
林仔嗰啲就唔識 cap

HKEPC 同連登仔真係好唔啱
你好, 有現貨既, 依家比錢幾日之內就會出貨

唔好意思, 貨源有少少問題, 可能要再多幾日

代理話無哂貨要訂, 要等多一個星期左右

代理都係話無貨, 有貨會通知你

你催極都無用嫁, 幫你訂緊囉咪, 代理唔出貨我都無計
屌,講乜都假,收訂出單,有貨唔比就係仆街,咪講邊個邊個丶連登仔唔識嘢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞