麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎

1001 回覆
1138 Like 23 Dislike
以佢嘅邏輯,香港回歸咗中國,就預咗有咁嘅一日。

所以係唔應該反抗,係唔應該破壞共產黨平時嘅做法。

一個話自己黃嘅人嘅諗法。真有趣。
係連登出post 一句連登仔天真就當冇左件事
到依一刻都唔出黎回應
我大大話話都係飛馬訂過十幾次野
依家好撚失望
以後真係amazon算鳩數 香港買野咁撚多行規玩鳩班客
射得遠都係真功夫嚟 可惜無浴室廠sponsor
而家仲有?
垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵(2)
https://lih.kg/2484280
msi x570 片?
我買野要理人地行規?我真係好撚得閒。
香港有2百萬人未返過工,想法幼稚先會出黎
who?
怨婦界youtuber
同呢班人講咩都無用 直接blacklist唔再幫襯佢好過
下面話IT solution個comment做乜要blur
呢d垃圾梗係要開名出黎恥笑
佢嗰行閪就要d客接受 真係抵香港電子產品代理沒落
我amazon買好撚過同你班仆街買
你賺我錢我仲要就你? 痴撚左線
人身攻擊好離題,但我鍾意
真係好憎啲人話乜撚嘢好天真,好似自己識好多嘢咁,中二病上腦咩,根本就同啲廢佬話食鹽多過你食米一樣
呢單野真係成個香港嘅縮影不論黃藍本質都係垃圾 佢哋反駁嘅理據其實同支那返工班友嘅思好似 立場好多時真係同好壞冇一定關係 之後砌電腦入自己睇路啊
佢砌機多過我食自助餐
林仔依條垃圾都衝出黎柒 好心你啦 以為自己好出名 乜都衝出黎鳩up一餐
咁又真係有可能,不過遲啲機械人再發達佢哋就食得屎
連登又好邊到都好, 對方kol表態係黃嘅
你走去報tvb, 實會有人屈係黃藍紛爭
嗰邊啲人成日話連登仔冇真名
公道啲blur埋
Epc班友成日都話要做好香港個市場 又幫代理又幫成咁
又話水貨點樣影響個市場

你哋咁玩法點幫襯你啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞