麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎

1001 回覆
1138 Like 23 Dislike
撚仔意思其實係咪姐係腦場界有潛規則,內在文化,無辦法唔跟,唔跟比人斷米路,就算認同你地都愛莫能助
公道
乜撚思維
咁姐係以後邊個做仆街野 只要無犯法就得架啦
理個CDROM做咩
馬家軍
一個拎住超頻世界冠軍呃飯食
一個就食骨食到粉都無得剩既
兩個拍片都幾夾

由頭到尾係講緊飛馬瘋狂收訂再拎去炒卡啊
風險訂家食哂 自己無本生利 你腦場文化關我鳩事咩
點解人地法奧做到11999 你地做唔到啊 tuf都成皮半

你話來貨價貴左要加少少 無問題
新卡出 貨量少 尤其香港地買得呢d都預左會有出入
如果你清哂訂左既人d單 之後賣撚到9萬9我話之你
有貨就綁砌機賣 唔派貨比訂左既人 後尾十張十張賣撚埋比礦佬
當訂家condom用完即棄?比錢自己買卡再賣比礦佬 fatfat

飛馬你個縮頭龜 上水回應未? 其餘個兩個所謂科技界youtuber (自稱) 你地可以收收皮先 唔洗你地回應 反正都係無腦護航
btw 偷呃拐騙都有腦少少啦 暗啞地賣卡都仲可以唔轉number
咁撚蠢真係唔好學人做生意啦 今次賺姐 下次可能蝕埋身家
公道到
在情在理都唔啱
佢自己都反駁唔到
成個小朋友咁,係咁㗎啦吹呀
成個共產黨咁
香港人都好天真
諗住贏到共產黨
多數唔報,因為佢應該同呢班youtuber係好朋友
報去東張西望反而有機會
Hkepc個fb po係咪消失左?
到時又比人屈分化架啦
我細路仔唔識野喺飛馬買機, 原來咁黑心, 下次會做多啲research先, 幫推

有晒cap圖 等足四個月都冇卡到 都叫PR
咁咪由得個市場慢慢死
漸漸無人會再買港行 全部去晒外國買 代理都唔會扔錢賣廣告
你用淘寶順豐叫人返大陸
噏乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞